16. 10. 2014

RTVS NEWS

RTVS NEWS



S novou aplikáciou iRádio RTVS budú mať užívatelia jednoduchý prístup ku všetkým rozhlasovým programovým službám RTVS – Rádio Slovensko, Rádio Regina, Rádio Devín, Rádio_FM, Rádio Patria, Rádio Slovakia International, Rádio Klasika, Rádio Litera a Rádio Junior.
Ovládanie aplikácie iRádio RTVS je jednoduché a intuitívne, aplikáciu je možné zapnúť a vypnúť ťahom jedného prsta, na rovnakom princípe funguje prepínanie staníc. Jednoduchým kliknutím je tiež možné pozrieť si program stanice či práve hranú skladbu. Aplikácia umožňuje načasovanie vypnutia a zmenu kvality streamu. Samozrejmosťou je funkcia zobrazenia programu jednotlivých staníc, ako aj zobrazovanie názvu alebo mena interpreta v reálnom čase. iRádio RTVS funguje na pozadí, nie je preto potrebné mať ju stále zapnutú. K počúvaniu rádia užívatelia nebudú potrebovať slúchadlá, keďže aplikáciu je možné počúvať aj prostredníctvom hlasitého odposluchu.
Podľa riaditeľa programových služieb Slovenského rozhlasu Vincenta Štofaníka je aplikácia iRádio RTVS snahou o ďalšie skvalitnenie dostupnosti rozhlasových služieb RTVS. "Aj takýmto spôsobom sa snažíme bohatú programovú ponuku Slovenského rozhlasu priblížiť k ešte väčšej skupine poslucháčov," dodal. "Oddelenie Nových médií Sekcie marketingu a komunikácie RTVS pokračuje v nastavenom trende vývoja mobilných aplikácií, keďže je pre nás dôležité prinášať obsah RTVS na všetkých dostupných platformách. Verím, že vďaka aplikácii iRádio RTVS si cestu k našej programovej ponuke nájde hlavne mladšia generácia. Už teraz môžem prezradiť, že v blízkej budúcnosti pripravujeme vydanie ďalších mobilných aplikácií," doplnila riaditeľka Sekcie marketingu a komunikácie RTVS Daša Matušíková.
Aplikácia iRádio RTVS bola vyvinutá spoločnosťou eBys, komunikačnú kampaň pripravilo kreatívne oddelenie RTVS. Grafika spotu: Tomáš Hradský Copywriter: Robert Bunča Kreatívny riaditeľ: Milan Prekop Brand manažér: Petra Jurgošová Hlas kampane: Martin Bidelnica Upútavku si môžete pozrieť http://youtu.be/1mP2fKZ-9A8 APLIKÁCIA JE ZADARMO DOSTUPNÁ PRE ZARIADENIA S OS ANDROID A TIEŽ IOS.