26. 2. 2015

SLOVAK MEDIA NEWS

SLOVAK MEDIA NEWS

S účinnosťou od 26. februára 2015 prevezme vedenie IT oddelenia v Ringier Axel Springer Maroš Mullner, súčasný IT riaditeľ z Azet.sk, ktorý nahradí vo funkcii doterajšieho šéfa IT Borisa Adamca. Zo svojej pozície zodpovedá Maroš Mullner za riadenie IT aktivít pre Ringier Axel Springer Slovakia, ako aj spoločnosť Azet.sk, zabezpečenie spoľahlivej prevádzky IT, serverov, celého newsroomu s ohľadom na spoločnú stratégiu firiem.
Maroš Mullner (34) má viac ako 9-ročné skúsenosti v oblasti informačných technológií. V období 2006 - 2007 pracoval v spoločnosti Kia Motors Slovakia na pozícii správcu sieťovej infraštruktúry pre užívateľskú aj výrobnú časť a správu podporných systémov. Svoju kariéru v spoločnosti Azet.sk odštartoval v roku 2007, postupne v nej vystriedal viacero pozícií v oblasti IT, pričom jeho súčasná pozícia v tejto spoločnosti je funkcia technický riaditeľ. Maroš Mullner pozná dobre problematiku IT, ako aj strategické ciele oboch organizácií Ringier Axel Springer a spoločnosti Azet.sk.
Milan Dubec, generálny riaditeľ vydavateľstva: „Predovšetkým úspešné výsledky Maroša Mullnera na jeho predchádzajúcich pozíciách boli pre nás tým rozhodujúcim momentom pri výbere riaditeľa IT oddelenia. Menovanie Maroša Mullnera do funkcie riaditeľa IT oddelenia pre Ringier Axel Springer je pokračovaním v stratégii rozvoja a podpory spoločného odhodlania pretvoriť spoločnosť Ringier Axel Springer na lídra v oblasti digitálneho publikovania na slovenskom trhu. Marošovi do novej funkcie prajem veľa úspechov.“