26. 1. 2018

RTVS je opätovne najzamestnávateľom roka v kategórii médiá

RTVS je opätovne najzamestnávateľom roka 
v kategórii médiá

RTVS sa znovu stala najatraktívnejším zamestnávateľom roka v mediálnej oblasti. V šiestom ročníku ankety Najzamestnávateľ roka 2017 obhájila svoje predchádzajúce dve prvenstvá. Prestížnu anketu každoročne organizuje spoločnosť Profesia.
BRATISLAVA 26. januára - RTVS sa znovu stala najatraktívnejším zamestnávateľom roka v mediálnej oblasti. V šiestom ročníku ankety Najzamestnávateľ roka 2017 obhájila svoje predchádzajúce dve prvenstvá. Prestížnu anketu každoročne organizuje spoločnosť Profesia.

Na minuloročnom hlasovaní sa zúčastnilo vyše 12 000 respondentov, ktorí rozhodovali o najatraktívnejšom zamestnávateľovi spomedzi takmer 200 spoločností. Cieľom ankety bolo priniesť reálny pohľad ľudí na Slovensku na to, ako vnímajú firmy, ich benefity a imidž. Hlasovať mohli súčasní aj bývalí zamestnanci RTVS a široká verejnosť.

RTVS získala absolútne prvenstvo spomedzi najvýznamnejších hráčov v oblasti slovenského mediálneho prostredia. Týmto potvrdila, že patrí k jedným z najväčších a najzaujímavejších zamestnávateľov v audiovizuálnej oblasti. V kategórii média bojovalo o prvenstvo osem spoločností, napríklad Markíza - Slovakia, spol. s.r.o, News and Media Holding, Slovenská produkčná (JOJ Media House), Ringier Axel Springer Slovakia a.s. či Petit Press, a.s.

„Za úspechom našej inštitúcie stoja hlavne zamestnanci, ich profesionalita a tvorivosť. Ocenenie za rok 2017 je pre nás o to zaväzujúcejšie, že sme uspeli v konkurencii najsilnejších, preto budeme naďalej podporovať a zlepšovať tvorivé pracovné prostredie a posilňovať jedinečnú značku RTVS,“ uviedol riaditeľ Sekcie ľudských zdrojov Václav Staškovič.

RTVS má otvorený a transparentný výberový proces, v rámci ktorého aktívne komunikuje s potenciálnymi záujemcami o pracovné miesta. Rovnako zatraktívnila grafický štýl inzercie na jednotlivé pozície. S uchádzačmi a záujemcami komunikuje prostredníctvom všetkých dostupných kanálov, vrátane sociálnych sietí, na facebooku vytvorila novú stránku Kariéra v RTVS. Aktívne spolupracuje so školami, pre ktoré organizuje exkurzie v televíznych a rozhlasových priestoroch. Zúčastňuje sa na mnohých prednáškach a súťažiach, na ktorých prezentuje značku a hľadá nové talenty, čo robí i prostredníctvom absolventských prác a študentských stáží.