21. 5. 2018

Rádio Human začína vysielať

Rádio Human začína vysielať


V pondelok 21. mája, ráno o ôsmej začína na Slovensku vysielať nové rádio, určené špeciálne pre rodinné firmy a profesionálov, ktorých životom je biznis, podnikanie, manažment a práca s ľuďmi. Rádio HUMAN si môžete naladiť na radia.sk, a na webovej stránke www.radiohuman.sk

Rádio HUMAN je jedinečný pôvodný slovenský projekt. Za jeho vznikom nestojí žiadna nadnárodná spoločnosť, či finančná skupina a nejde ani o prevzatý, či upravený formát zahraničnej stanice, ale o originálnu produkciu. Hlavným poslaním Rádia HUMAN je vytvorenie priestoru pre tému rodinných firiem, manažmentu, práce s ľuďmi a ďalšími oblasťami, ktoré s riadením spoločností a podnikaním úzkom súvisia.

Obsahová špecifikácia nového rádia zreteľne odráža profesionálnu expertízu jeho zakladateľov, ktorými sú manželia Erika a Hubert Matwij. „Sme prvé rádio pre rodinné firmy na Slovensku. Doteraz u nás takýto formát nebol, napriek tomu, že téma rodinného podnikania si ho zaslúži,“ hovorí Erika Matwij, známa odborníčka na manažment i prácu s ľuďmi, ktorá pôsobí v tejto oblasti skoro 20 rokov a práci s rodinnými spoločnosťami sa cielene venuje posledných osem rokov. „Rozhodli sme sa založiť Rádio HUMAN, aby táto nesmierne zaujímavá téma dostala priestor. Zároveň vnímame vznik nášho rádia, ako postupné napĺňanie sna. Ja som vždy chcela byť akýmsi zdrojovým človekom, deliť sa so skúsenosťami, ktoré som za roky svojej činnosti získala a manžel vždy túžil preniknúť do technických tajov rádia. Veríme, že spojenie našich schopností a nadšenie z realizácie v novej oblasti prinesie úžitok najmä poslucháčom.“

Nalaďte sa pozitívne a rozvíjajte sa spolu s Rádiom HUMAN
Vysielanie Rádia HUMAN je určené najmä profesionálom a tým, ktorí sa chcú dozvedieť viac o biznise, vzťahoch, o nástrojoch na rozvoj a efektívne riadenie, o systémoch potrebných na rast a udržanie výkonnosti podniku, vyhľadávaní talentov a bude prinášať novinky a trendy zo sveta, Európy a Slovenska v manažovaní a riadení nielen rodinných firiem. Na vyváženie odborných tém sú do programovej štruktúry rovnomerne zaradené aj oddychové formáty zo života mimo práce a množstvo dobrej hudby.

Rádio HUMAN štartuje 21. mája 2018. „Rozbiehame sa od nuly a v prvej etape budeme premiérovo vysielať každý deň dve hodinové relácie z vlastnej produkcie. Prvá hodina je manažérsky orientovaná, má slúžiť ako užitočný zdroj informácií. Druhá hodina prináša oddychovejšie témy. Čas od ôsmej do deviatej v pondelok v stredu a piatok je vyhradený relácii Manažérska kaviareň, kde budeme odpovedať aj na otázky poslucháčov. V utorok a štvrtok ju vystrieda relácia Viete, že... o zaujímavostiach z biznisu. Od deviatej každý pracovný deň vysielame profilovo a lifestylovo zamerané relácie Vizitka a Svet inšpiratívnych ľudí. Postupne budeme pridávať ďalšie relácie a témy,“ popisuje pilotnú etapu vysielania Hubert Matwij. „V našom rádiu budú mať čo počúvať nielen majitelia firiem a podnikov, ale aj manažéri, tímlídri, obchodníci, personalisti, produkťáci, klientskí pracovníci, logisti, marketéri, právnici, či žurnalisti. Sme tu pre tých, ktorí sa chcú pozitívne naladiť a rozvíjať sa“, dopĺňa Erika Matwij.

Vznik rádia, ktoré postupne rastie z jednej myšlienky do premyslenej koncepcie, pripomína rodinné firmy. Aj tie začínajú z mála a nadšenia a vďaka vytrvalosti rodiny naberú rozmery veľkých projektov a pretrvajú celé generácie. V podobný osud verí aj Rádio HUMAN, ktoré užitočne a zaujímavo rozširuje slovenský mediálny priestor.