11. 3. 2019

Televízia Markíza začne vysielať nové časti komediálneho seriálu Kuchyňa

Televízia Markíza začne vysielať nové časti 

komediálneho seriálu Kuchyňa

Seriál vychádzajúci z námetu úspešného ruského komediálneho seriálu, si divákov TV Markíza získal už minulý rok na jar. Kuchyňa približuje svet gastronómie cez osudy hlavných protagonistov, ich radosti, starosti, lásky a priateľstvá. Podľa slov jeho tvorcov ide o komediálny seriál plný zábavy a emócií. Hlavným hrdinom ostáva aj v 2. sérii mladý kuchár Michal v podaní Samuela Spišáka - mestský chlapec, ktorý to po maléroch v meste zabalil a ocitol sa na Liptove v Kolibe u kedysi vychýreného kuchára Zdeňka Nedbala, ktorého si zahral Martin Dejdar. Michal tu našiel aj veľkú lásku Luciu, ktorú stvárnila Gabriela Marcinková, no tá práve dostala skvelú ponuku na pracovnú stáž a odišla. Nová séria sa začína tým, že sa Michal nevie odtrhnúť od Skypu s Luciou a vôbec si nevie predstaviť, ako to bez nej celého pol roka vydrží. Netrvá to však dlho, novej čašníčke Saške v podaní Kristíny Svarinskej sa totiž Michal už na prvý pohľad zapáči.

Večné súperenie šéfkuchára Zdeňka s majiteľkou konkurenčnej reštaurácie, šarmantnou Veronikou, ktorú stvárnila Monika Hilmerová, sa v tejto sérii prehupne do celkom iného typu vzťahu. Skomplikuje to však odhalenie Veronikinej rodinnej situácie. Okrem spomínaných postáv sa diváci a diváčky môžu tešiť aj na kuchynské prekáranie troch kuchárov Bohuša, Dalina a jeho manželky Barborky, ktorých sa zahrali Lukáš Latinák, Juraj Kemka a Alena Pajtinková. Tlak im pritom bude zdvíhať nielen Anna Jakab Rakovská ako Čekyho manželka Nikola, ale aj jej brat Boris v podaní Mariána Mitaša. Okrem nich sa v seriáli objavia aj Silvia Soldanová, Marián Čekovský, Božidara Turzonovová, Roman Luknár a ďalší.

Prvú časť odvysiela televízia v pondelok o 21:20 a ďalej bude seriál uvádzať v týždennej periodicite.



©2019, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.