18. 2. 2020

Je Úrad na ochranu osobných údajov ovládaný podsvetím?

Je Úrad  na ochranu osobných

 údajov ovládaný podsvetím?

Premiér nezvolal Bezpečnostnú radu hoci jeden z najdôležitejších úradov je v podozrení, že sa spolupracoval s ľuďmi, ktorí sú podozriví nielen s ekonomickej  trestnej činnosti, ale aj vraždy!

"O my God! Som zvedava! Konecne adrenalin v tejto šedi.Tu Todovu ste načali riadne.“ Soňa Pőtheová , predsedníčka Úradu na ochranu osobných údajov SR!

Inak - hovorkyňou tohto Úradu je  Tamara Valková. V minulosti pôsobila na rôznych pozíciách v Slovenskom rozhlase, Slovenskej televízii, v denníku SME či v poisťovni Dôvera. Do roku 2012 bola šéfeditorkou Centra spravodajstva RTVS. Niekoľko rokov bola predsedníčkou Slovenského syndikátu novinárov, členstva sa vzdala v roku 2014. Bola aj riaditeľkou Kancelárie prezidenta Finančnej správy.V máji, keď začalo vysielať rádio Aktual Martina Lengyela, Valková sa stala riaditeľkou vysielania. Už po niekoľkých mesiacoch – v auguste na vlastnú žiadosť z rádia odišla.
Čo je dôležitejšie - Tamara Valková si na záchranu Slovenského syndikátu novinárov .zobrala pôžičku  od sprostredkovateľa spoločnosti Squam Trade SE Ivana Bujnu. Ľiudia z tejto firmy veselo obchodovali a podnikali u ľuďmi ako Ivo Ružič, či Tomáš Surovčík.
Aká vláda , taký úrad.