21. 12. 2020

Veľké filmové premiéry na RTVS

 Veľké filmové premiéry na RTVS



Filmové premiéry, ktoré sa neoplatí
zmeškať!
 RTVS uvedie na Jednotke trojdielnu minisériu Bella Germania z nemecko-talianskej produkcie. Sledovať ju budete môcť od 21. do 23. decembra. Chýbať nebude ani nová seriálová adaptácia klasického románu Malé ženy. Vo vysielaní sa objaví 25. decembra, jej finále je naplánované 27. decembra.

Odporúčame aj osemdielny seriál z produkcie BBC s názvom Sanditon. Dramatický príbeh z dielne Jane Austenovej v modernom prevedení, ktorý si získal srdcia mnohých fanúšikov. Dramatický príbeh sa odohráva v mestečku, ktoré sa snaží získať povesť letoviska, sledujte od 28. decembra na Jednotke.

Priaznivci Kate Winslet sa môžu tešiť na film Predĺžený víkend, ktorý odvysielame o deň neskôr. Filmový hit Veľký Gatsby s Leonardom DiCapriom „pristane" na obrazovkách v predposledný večer roka 2020. Rovnako odporúčame francúzsky rodinný film s názvom Bez rodiny, ktorý si môžete pozrieť 4. januára.



V premiérach nebude zaostávať ani Dvojka. Filmový portrét Roalda Amundsena - známeho cestovateľa a dobrodruha si môžete pozrieť 22. decembra. Triler z dielne Hitchcocka s názvom Na sever severozápadnou linkou odvysielame na Dvojke 28. decembra. Potešíme aj milovníkov historickej komédie. Pozrite si divadelnú hru Edmond, a to 3. januára.

Štvrtý január bude patriť ďalšiemu filmovému hitu Parazit, ktorý v sebe spája prvky komédie, drámy a trileru. Dvojka rovnako odvysiela aj film Raoul Taburin, francúzsku komédiu o opravárovi bicyklov, ktorý sa sám nevie bicyklovať.