4. 9. 2022

Nedeľné večery na Markíze budú patriť fantastickým premenám vo veľkolepej zábavnej šou Tvoja tvár znie povedome

 Nedeľné večery na Markíze budú patriť fantastickým premená

 


vo veľkolepej zábavnej šou Tvoja tvár znie povedome

Diváci sa už od 4. septembra 2022 môžu tešiť na desať nedeľných večerov plných skvelých hudobných čísel a obľúbených slovenských hviezd v roliach svetových, ale aj domácich ikon populárnej hudby.


Veľkolepá zábavná šou plná fenomenálnych premien, skvelých hudobných čísel a obľúbených slovenských hviezd v roliach svetových, ale aj domácich ikon populárnej hudby, pokračuje na obrazovkách televízie Markíza aj na jeseň 2022. Šesť sérií mimoriadne úspešného projektu Tvoja tvár znie povedome si v uplynulých sezónach získalo obrovské množstvo fanúšikov, ktorí sa už od 4. septembra 2022 môžu tešiť na jeho ďalšie pokračovanie. Výnimočný formát, ktorý žne úspechy v mnohých krajinách po celom svete, obsadí desať nedeľných večerov, vždy so začiatkom o 20:30 hod.  

V siedmej sérii sa divákom predstaví úplne nová a nemenej skvelá osmička osobností slovenského šoubiznisu. „Som rád, že sa nám aj tento rok podarilo dať dokopy šikovných a talentovaných ľudí. Každý z nich je iný, no všetkých spája nadhľad a zmysel pre humor. A to je výborný predpoklad na účinkovanie v našej šou. Verím, že diváci tento výber ocenia a že sa v nedeľné večery budú baviť spolu s nami,“ zhodnotil Pepe Majeský, režisér a kreatívny producent šou Tvoja tvár znie povedome.


Diváci sa už od 4. septembra 2022 môžu tešiť na desať nedeľných večerov plných skvelých hudobných čísel a obľúbených slovenských hviezd v roliach svetových, ale aj domácich ikon populárnej hudby.


Veľkolepá zábavná šou plná fenomenálnych premien, skvelých hudobných čísel a obľúbených slovenských hviezd v roliach svetových, ale aj domácich ikon populárnej hudby, pokračuje na obrazovkách televízie Markíza aj na jeseň 2022. Šesť sérií mimoriadne úspešného projektu Tvoja tvár znie povedome si v uplynulých sezónach získalo obrovské množstvo fanúšikov, ktorí sa už od 4. septembra 2022 môžu tešiť na jeho ďalšie pokračovanie. Výnimočný formát, ktorý žne úspechy v mnohých krajinách po celom svete, obsadí desať nedeľných večerov, vždy so začiatkom o 20:30 hod.

V siedmej sérii sa divákom predstaví úplne nová a nemenej skvelá osmička osobností slovenského šoubiznisu. „Som rád, že sa nám aj tento rok podarilo dať dokopy šikovných a talentovaných ľudí. Každý z nich je iný, no všetkých spája nadhľad a zmysel pre humor. A to je výborný predpoklad na účinkovanie v našej šou. Verím, že diváci tento výber ocenia a že sa v nedeľné večery budú baviť spolu s nami,“ zhodnotil Pepe Majeský, režisér a kreatívny producent šou Tvoja tvár znie povedome.