5. 9. 2022

Nedeľný štart novej série šou Tvoja tvár znie povedome sprevádzali technické problémy

Nedeľný štart novej série šou Tvoja tvár znie

 

 povedome sprevádzali technické problémy

Úvodná epizóda obľúbenej šou je z tohto dôvodu už teraz bezplatne dostupná pre všetkých divákov v ponuke videoarchívu Markíza Plus.


Štart novej série veľkolepej zábavnej šou Tvoja tvár znie povedome poznačili v nedeľu 4. septembra 2022 na obrazovkách televízie Markíza technické problémy so zvukom, ktoré mohli negatívne ovplyvniť divácky zážitok zo sledovania programu, a tým pádom aj jeho výsledky sledovanosti.

 „Došlo k technickému problému s vysielacím materiálom na našej strane, následkom ktorého zaznamenala časť divákov, najmä v prvej hodine šou, výpadky zvuku, alebo jeho výrazne nižšiu intenzitu. Všetkým dotknutým divákom sa za tento diskomfort úprimne ospravedlňujeme a veríme, že nám napriek tomu zachovajú svoju priazeň. Podnikli sme interné kroky, aby sme podobným problémom do budúcnosti predišli,“ vysvetlil Michal Borec, riaditeľ Centra marketingu skupiny Markíza.

Reprízu úvodnej časti 7. série šou Tvoja tvár znie povedome si diváci môžu pozrieť v sobotu 10. septembra 2022 o 10:45 hod. na TV Markíza, dostupná je však už teraz prostredníctvom bezplatného videoarchívu Markíza Plus a streamovacej služby Voyo. „Vzhľadom k vzniknutej situácii sme sa rozhodli pre ústretový krok voči divákom a prvú epizódu šou Tvoja tvár znie povedome sme na Markíza Plus sprístupnili okamžite, pričom štandardne sa tak deje až 24 hodín po odvysielaní v TV,“ dodal Michal Borec.

Víťazkou prvej epizódy Tvoja tvár znie povedome sa stala obľúbená herečka Natália Puklušová, ktorá sa predviedla v najnáročnejšom čísle doterajšej histórie šou. Divákov si doslova podmanila ako Diva Plavalaguna z kultového filmu Piaty element. Skvelé vystúpenia však predviedli aj ďalší účastníci novej série - Viki Ráková, Lívia Bielovič, Simona Salátová, Adam Pavlovčin, Ondrej Kandráč, Matúš Kolárovský a Karol Tóth. Výkony súťažiacich hodnotí porota v zložení  Mário „Kuly“ Kollár, Attila Végh, Zuzana Kubovčíková Šebová a Márián „Čeky“ Čekovský. Divákov aj tentoraz sprevádza celou šou ostrieľaný a skúsený moderátor Martin Nikodým.