20. 9. 2024

VÝROKY TYŽDŇA

 VÝROKY TYŽDŇA 












"Za socializmu sme mali najlepšie školstvo a zdravotníctvo. No a potom prišla bohužiaľ revolúcia"
Jozef Valocký, SMER


V Zemianskom Podhradí sa narodil aj známy slovenský spisovateľ a publicista Drahoslav Machala. 1. septembra 2011 si spoločne s vtedajším podpredsedom Národnej rady SR Robertom Ficom, Evou Kristínovou, Jánom Smolcom a Antonom Hrnkom uctili prijatie Ústavy SR pred sochou slovenského kráľa Svätopluka. Vtedajšia vláda Ivety Radičovej si tento pamätný deň pripomenula iba symbolicky. Bývalá premiérka stála v tom čase na čele štátu, ktorý nechcela.

Sledujte nás na Telegrame
Lukáš Machala


SOROSOVI RATLÍCI OPÄŤ ŠTEKAJÚ

Je nechutné, akým spôsobom si jedna skupinka vyvolených kváziintelektuálov myslí, že môžu kopať do všetkých a do všetkého. Ereport je relevantné médium a keď sa to Sorosovcom nepáči, nech idú plakať opäť do Bruselu. Veď tam je ich vlasť a mecenáši. Nerozumiem, prečo v každej "odbornej, nezávislej a demokratickej" štruktúre môžu sedieť len progresívci...
vysvetlite mi to, demokrati.
Pani Zacharová má u mňa palec hore. Takto sa to robí, do psej matere...👍

ZA SLOVENSKO 🇸🇰✊
Lukáš Machala

ŠÉFKA ODBOROV - ĎALŠÍ PROGRESÍVNY DEMAGÓG

Milá pani Monika Uhlerová, vy ste zjavne ešte neboli v žiadnej fabrike, kde sa tvrdo maká. Lebo by ste nemohli miešať hrušky s jablkami. Nikto netvrdí, že poctivé herecké remeslo je ľahká práca. Ale porovnávať hopsajúcich spotených praľudí (pardon tanečníkov) v gaťkách s človekom, ktorý montuje automobily, mi príde scestné.
Pod vašim vedením ste státisíce odborárov nechali napospas covidovému apartheidu. Ste hanbou odborového zväzu a odborári by sa mali spamätať a zmeniť progresívne vedenie KOZ. Od tejto progresívnej figúrky neočakávajte, že sa bude biť za vaše práva. Toľko môj občiansky postoj.

ZA SLOVENSKO 🇸🇰✊
Lukáš Machala




ĎALŠÍ ATENTÁT NA TRUMPA - PROGRESÍVNE MÉDIÁ SA ZJAVNE ČINIA 😠

Ďalší atentát na Donalda Trumpa iba dokazuje, akú moc dnes majú liberálne médiá - vedia vytvoriť takú vlnu nenávisti, že sa tu bude dokola len zabíjať a vraždiť. 

1. Spomeňte si na atentát na Roberta Fica. Ako cez kopirák. Nejaký proukrajinský fanatik, vyhecovaný liberálnymi médiami a progresívcami. 

2. Každý, kto chce mier, sa musí cítiť v ohrození života. Taký je odkaz tých najtolerantnejších a najslušnejších - našich milovaných liberálov. 

3. Otázka je, či toto celé je len náhoda alebo niekto veľmi silno potrebuje, aby vojna proti Rusku pokračovala. 

4. Vytipovať si labilného človiečika a vyhecovať ho, aby vraždil, nie je tá najťažšia vec na svete - hlavne, ak na vojne zarábate miliardy. 

5. A keď vám v tom asistujú liberálne médiá, tak to je úplné terno. Nikto nedokáže tak efektívne vymývať mozgy ako oni.

6. Robia to systematicky a totalitne. Akákoľvek odchýlka od nenávisti proti Rusku je neprípustná, každý náznak realizmu je zradou, každá pozitívna zmienka o Rusoch znamená, že musíte byť agent. 

7. Je jedno, či ľudí hecuje Denník N alebo New York Times. Robia to, ako keby používali jeden nenávistný manuál. 

8. Zloba, ktorá sa valí na Trumpa a jeho spojencov je taká istá, aká sa valí na Roberta Fica a Smer. 

9. Produktom sú rôzni Cintulovia, či už je to na Slovensku alebo v Amerike. 

10. Liberálne médiá majú obrovskú moc. Doslova vražedná mašinéria. A v ohrození je každý, kto sa im vzoprie. A áno, my sme sa vzopreli.

11. Ak si ukrofanatici nevstúpili do svedomia po atentáte na Roberta Fica a ani po prvom atentáte na Donalda Trumpa, do tretice by sa už konečne mohli spamätať.

12. Toto je už príliš. Vyžeňte si z hláv toho teroristu, ktorého z vás robia médiá. Prestaňte nenávidieť len preto, že iní chcú mier.  

13. Každá ideológia, ktorá vytvára takú mieru fanatizmu, že ľudia chcú kvôli nej vraždiť, je extrém. Vrátane progresivizmu. 

14. A v poslednej dobe sa v USA a v EÚ páchajú atentáty iba v mene progresivizmu a rusofóbie. Už ani islamisti nie sú takí utrhnutí z reťaze ako progresívci. Gratulujem. 

15. Druhý pokus o atentát na Donalda Trumpa nám na Slovensku pripomína, aká je naša úloha. Vytvoriť hrádzu proti progresívnemu extrému. 

Trump odkazuje, že ho nezastavia. Ani nás nie. Venceremos ✊
Ľuboš Blaha

"Knihy sú doménou bohatých a preto zvyšujeme daň na knihy." 
Ladislav Kamenický



ČO K TOMU DODAŤ?
Permanentný tlak ľudí a organizácií, ktoré majú pocit, že im kultúra patrí. Najmä tá kultúra, ktorá je financovaná so štátnych peňazí. Taký zvláštny paradox - chcú byť slobodní a nezávislí, ale výhradne za štátne peniaze. Viď rodina Šimečkovcov...
Nemáme kde ustúpiť, lebo požiadavky iniciatívy sú vymyslené a spolitizované. 
ZA SLOVENSKO 🇸🇰✊
Lukáš Machala