23. 11. 2005

SRO,s.r.o. 10

SRO,s.r.o. 10
Rozhlasová rada je v nezávideniahodnej situácii.
Nech urobí čokoľvek, urobí to zle.
Mala to urobiť v prvom kole. Ak zvolí bývalého riaditeľa SRo Jaroslav Rezníka- na povrch vyplávajú ďašie zmluvy a na rozhlas sa vrhne nielen P.S.M.A.
Ale už jeho nevyradenie je Rezníkovým veľkým víťazstvom Ak zvolí Ľuboša Machaja, Rada skončí na súde. Nepredpokladám, že by Rada zvolila Milana Materáka, či Karola Farkašovského alebo Rolanda Keťka. Už vôbec nie Jána Nemca, ktorý sa rozhodol na poslednú chvíľu, či manažéra Mariána Troppa, ktorého kandidatúra skôr vyzerá na nápad skupinky Ing. Alexej Lednár, Doc.Ing. Peter Hrnčiar CSc, a Ing. Jaroslav Klimo pohybujúcich sa okolo firiem D.E.A.Consult, s.r.o., FORMBETON - TP, a.s. Kežmarok a Tatranský podnik a.s. Kežmarok.
Škoda, že vyradili Milana Mojša Kováča, môjho tajného favorita, ktorý chcel očistiť rozhlas od zlých síl a satana. Ideálna by bola dlhodobo prechodná Hilda Gajdošová,súčasná ekonomická riaditeľka Slovenského rozhlasu . Nikoho neurazí a je to odborník .
Škoda, že nebojuje a nemá za sebou vplyvnú lobby. The Sum Of All Fears je však žiaden riaditeľ. Uvrhne to Slovenský rozhlas do ešte väčšej ekonomickej krízy, spochybní sa postavenie mediálnych rád i nezávislosť verejnoprávnych médií. Po 30. novembri budeme múdrejší.
Dobre to znie, ale pochybujem o tom. Ja po 30. novembri určite nebudem múdrejší.
Fakt.