28. 4. 2013

RTVS NEWS.

RTVS NEWS




Novú telefónnu ústredňu pre verejnoprávnu televíziu hľadá vo verejnej súťaži Rozhlas a televízia Slovenska (RTVS). Ako vyplýva z oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania zverejnenom vo vestníku verejného obstarávania 24. apríla, vo verejnej súťaži s kritériom najnižšej ceny hľadá rádiotelevízia firmu na výmenu telefónnej ústredne s príslušenstvom v budove Slovenskej televízie v bratislavskej Mlynskej doline. Predpokladaná hodnota zákazky je 199 600 eur bez DPH, pričom RTVS využije na nájdenie najvýhodnejšej ponuky elektronickú aukciu. S víťazom obstarávania uzavrie zmluvu na šesť mesiacov.
Z textu verejného obstarávania ďalej vyplýva, že pre RTVS je nová telefónna ústredňa nevyhnutná preto, lebo v súčasnosti sú v RTVS dve samostatné telekomunikačné ústredne - jedna sieť je v organizačnej zložke Slovenská televízia, jedna je v Slovenskom rozhlase ako aj v regionálnych štúdiách Banská Bystrica a Košice. "Cieľom zákazky je výmena telefónnej ústredne v STV a vybudovanie jednotnej homogénnej telefónnej siete realizovanej jedným telekomunikačným systémom distribuovaným na všetky pracoviská," píše sa v opise zákazky vo vestníku. Nový telekomunikačný systém má RTVS zabezpečiť centralizované služby riadenia a kontroly prevádzky, prístupu z a do verejných telekomunikačných sietí a pri prechode užívateľov telekomunikačných služieb v rámci jednotlivých pracovísk RTVS nebudú nutné dodatočné investície.
Lehota na prijímanie žiadostí o súťažné podklady alebo o prístup k dokumentom je 4. máj do 14:00. Ponuky treba predložiť do 30. mája do 9:00 a v rovnaký deň o 10:00 obálky s ponukami otvoria.


© 2013, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.