30. 4. 2013

RTVS NEWS

RTVS NEWS

 



Spoločnosť Media RTVS, ktorá je predajcom reklamy pre Rozhlas a televíziu Slovenska, dosiahla vlani tržby vo výške takmer 5,74 mil. eur. V medziročnom porovnaní to predstavuje len veľmi mierny nárast o zhruba jedno percento. Firma sa napriek tomu v minulom roku dostala do červených čísiel. Zatiaľ čo v roku 2011 dosiahla zisk takmer 17 tis. eur, vlaňajšok ukončila so stratou vyše 72 tis. eur.
Majetok spoločnosti sa v minulom roku mierne zvýšil na 763 tis. eur. Neobežný majetok predstavoval zhruba 25 tis. eur, obežný 735 tis. eur. Záväzky podniku klesli takmer o polovicu na 724 tis. eur. Krátkodobé pohľadávky spoločnosti vzrástli o takmer 12 % na 601 tis. eur. Vlastné imanie podniku vzrástlo z mínus 194 tis. eur na mínus 52 tis. eur.
Media RTVS, s.r.o. je dcérskou spoločnosťou Rozhlasu a televízie Slovenska. Je exkluzívnym predajcom vysielacieho priestoru vyhradeného pre mediálnu komerčnú komunikáciu
na televíznych a rozhlasových programových službách RTVS.


©2013, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.