14. 5. 2014

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS


Britský hudobný magnát Simon Cowell bude hľadať nový latino boyband. Spoločnosť 54-ročného rodáka z Londýna s názvom Syco Entertainment a Univision Communications Inc. pripravujú televíznu šou La Banda, v ktorej dajú možnosť predviesť sa spevákom z Mexika, Strednej a Južnej Ameriky, Karibskej oblasti a Portorika. Víťazná chlapčenská skupina získa kontrakty so Sony Music Latin, ktorá zastupuje Shakiru či Rickyho Martina a tiež so značkou Syco Music spolupracujúcou napríklad s One Direction.
"Som veľmi rád, že sa môžem podieľať na tomto novom formáte s Univision. Majú veľké ambície a chcú objaviť ďalšie hudobné hviezdy. Pre skupinu je to veľká príležitosť a prostredníctvom tejto šou dáme tiež moc miliónom tínedžerských fanúšikov," uviedol Cowell počas príhovoru v New Yorku. La Banda by sa mala dostať na televízne obrazovky v roku 2015 a to vďaka spoločnosti Univision.
Simon Cowell sa stal verejne známym najmä vďaka úlohe porotcu v súťažiach Pop Idol, The X Factor, Britain's Got Talent a American Idol. Okrem toho je aj vlastníkom televíznej spoločnosti Syco TV, ktorá stojí za projektmi X Factor a Got Talent. Vytvoril medzinárodnú opernú vokálnu skupinu Il Divo. V rokoch 2004 a 2010 nechýbal v stomiestnom zozname najvplyvnejších ľudí podľa amerického týždenníka Time. S priateľkou Lauren Silverman má od 14. februára 2014 syna Erica.

©2014, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.