10. 8. 2018

Rádio_FM bude vysielať z festivalu Grape

Rádio_FM bude vysielať z 

festivalu Grape

Po minuloročnej premiére Rádio_FM nebude chýbať ani v tomto roku na festivale Grape. Návštevníci Ostredok Rádio_FM Stage sa môžu tešiť na minikoncert populárnej moderátorskej dvojice Baláž & Hubiňák, ale aj rozhovor s členmi kapiel alt-J a Warhaus. Živé vysielanie Rádio_FM sa začína v piatok aj v sobotu v podvečerných hodinách od 18:00 do 20:00.
V piatok sa o slovo prihlásia Baláž & Hubinák, ktorí si pripravili minikoncert B&H Bandu s hosťujúcimi členmi Elou Tolstovou (skupina Tolstoys) a Jurajom Podmanickým (skupina Billy Barman). Po tomto koncerte bude vysielanie pokračovať rozhovorom so skupinou Tata Bojs, ktorá na Grape odohrá špeciálny koncert. Návštevníci Ostredok Rádio_FM Stage sa môžu tešiť na malé prekvapenie.
V sobotu sa v netradičnom čase budú poslucháčom prihovárať moderátori Rána na eFeMku Dominika Jašková a Martin Staňo. Exkluzívne ich navštívia členovia kapiel alt-J a Warhaus. Počas ich vysielania zahrá svoj DJský set FVLCRVM a chýbať nebude ani akčná súťaž s obľúbeným Laskym (skupina Para).
Aj na festivale Grape bude v blízkosti Rádio_FM inštalácia Matúša Maťátka. Každý, kto sa s ňou odfotí a zazdieľa obrázok s hashtagom #pocuvamfestivaloveradiofm, bude zaradený do žrebovania o permanentku na Grape 2019. Výhercu Rádio_FM vyhlási v pondelkovom Ráne na eFeMku s Dominikou a Martinom.