16. 12. 2020

Rádio_FM predstaví počas vianočnej Bielej noci v Bratislave unikátnu inštaláciu Panák_FM

 Rádio_FM predstaví počas vianočnej Bielej




 noci v Bratislave unikátnu inštaláciu Panák_FM


Inštalácia Panák_FM bude verejnosti predstavená v stredu 16. decembra v rámci vianočnej edície Bielej noci pred Starou tržnicou v Bratislave. Panák_FM má symbolizovať radosť, dobrú náladu, farebnosť, chuť stretávať sa, odlišnosť a vytŕčanie Rádia_FM zo šedého davu.

„Panák_FM je zárukou, že nech sa deje čokoľvek, Rádio_FM pre svojich poslucháčov bude vždy festivalovým Rádiom_FM. Tento svoj claim sme potvrdili aj počas tejto nepriaznivej a smutnej sezóny, kedy sme poslucháčom sprostredkovali živé vysielanie z festivalu Pohoda In The Air a usporiadali sme aj vlastný Festival Rádia_FM. Okrem toho sme odvysielali obrovské množstvo záznamov koncertov zo siete EBU a upravili štruktúru tak, aby sme navodili pocit, že festivaly chodia za ľuďmi do ich obývačiek, kuchýň, áut a všade tam, kde počúvajú rádio,“ približuje myšlienku inštalácie intendantka Rádia_FM Janka Imrichová.

Panáka_FM uvedie Rádio_FM do života v termíne 16. – 20. decembra. Počas týchto dní bude súčasťou Bielej noci a verejnosť ho môže vidieť vždy medzi 15.00 – 20.00 h pred Starou tržnicou v Bratislave. RTVS verí, že okoloidúcim, nielen poslucháčom Rádia_FM, vyvolá úsmev na tvári.

„Som presvedčená, že Panák_FM vzbudí záujem okoloidúcich, že sa s ním odfotia a budú sa spolu s nami tešiť na nadchádzajúce festivalové sezóny,“ dodáva Janka Imrichová.

Panák_FM sa do budúcnosti stane neoddeliteľnou súčasťou pôsobenia Rádia_FM na festivaloch. Bude nielen jeho maskotom, ale aj bodom stretávania sa a osobného zoznamovania sa s vysielaním rádia.

Panák_FM vznikol v spolupráci s OVE Pictures.