14. 12. 2020

RTVS pripravila pre divákov predvianočný maratón talkšou Trochu inak s Adelou

 RTVS pripravila pre divákov predvianočný 


maratón talkšou Trochu inak s Adelou


Obľúbená talkšou Adely Vinczeovej Trochu inak s Adelou ovládne obrazovky Dvojky počas budúceho týždňa. Divákov čaká maratón štyroch premiérových epizód so zaujímavými hosťami aj netradičnými témami.

Moderátorka Adela Vinczeová opäť privíta vo svojej talkšou hostí, ktorí sú výnimoční svojou originalitou, novátorstvom, rebelstvom či svojráznosťou. Divákov Dvojky čakajú pred Vianocami až štyri premiérové epizódy obľúbenej relácie namiesto tradične jednej za mesiac.

„Tento rok bol pre Trochu inak náročný. Z dôvodu opatrení sme museli viacero nakrúcaní v priestoroch Slovenského národného divadla presunúť na iné termíny alebo zrušiť a pasovali sme sa tiež s obmedzením počtu divákov v sále. Mrzí ma, že sme sa s fanúšikmi nemohli stretávať osobne, ako po minulé roky, ale pevne verím, že vďaka RTVS im aspoň čiastočne vynahradíme zrušené predstavenia a cez televízne obrazovky sa zoznámia so zaujímavými ľuďmi, ktorých som mala šancu vyspovedať v štúdiu,“ približuje komplikovanú situáciu moderátorka Adela Vinczeová.

„Napriek tomu, že sme sa neplánovane presunuli do priestoru bez publika, pri výbere hostí sme ostali rovnako ambiciózni ako v časoch „bez korony“. Aj vďaka tomu dostanú diváci RTVS prostredníctvom predvianočného maratónu Trochu inak osvedčený mix inteligentnej zábavy a inšpirácie,“ dodal Daniel Rabina, producent a dramaturg relácie Trochu inak s Adelou.

RTVS na Dvojke počas budúceho týždňa odvysiela premiérové epizódy relácie Trochu inak s Adelou, ktoré boli natočené v štúdiu RTVS.

V pondelok 14. decembra o 21:20 sa u Adely stretnú dlhoročný moderátor, vášnivý cestovateľ a včelár Martin Nikodým, architektka Darina Lalíková, ktorá svoje vedomosti z oblasti architektúry prezentuje najmä deťom a folk-rockový muzikant pochádzajúci z Írska, žijúci a pôsobiaci v Trnave, Donaldson Gaeme.

V utorok 15. decembra o 22:05 prídu do štúdia Denisa Klimová Dvončová, úspešná slovenská topmodelka, ktorá v 16 rokoch zvíťazila v súťaži Elite Model Look a dnes žije na samote na farme, odborník na geotermálnu energiu Michal Mašek a bývalý cechmajster slovenských gajdošov a výrobca gájd Ľubomír Tatarka.

Vo štvrtok 17. decembra o 21:55 zavítajú k Adele úspešný slovenský model Krištof Králik, Miroslava Budajová a Maroš Horanič zo Združenia na pomoc ľuďom s mentálnym postihnutím a príde aj biochemik a toxikológ zaoberajúci sa s liečivým hladovaním Jozef Valuch.

V piatok 18. decembra o 22:25 sa Adela bude zhovárať s kolegom, s ktorým 15 rokov tvorila úspešnú moderátorskú dvojicu Matejom Sajfom Cifrom a informatikom a futuristom s vyštudovanou počítačovou vedou na Karlovej univerzite v Prahe Martinom Spanom.