2. 5. 2022

Semifinále veľkolepej tanečnej šou Let's Dance jasným víťazom nedeľného večera

Semifinále veľkolepej tanečnej šou Let's Dance 



 jasným víťazom nedeľného večera

Na telo sa aj túto nedeľu stalo v obchodne podstatnej cieľovej skupine 12-54 najsledovanejšou politickou diskusnou reláciou na celom trhu.


Obľúbená tanečná šou Let's Dance si v nedeľu 1. mája 2022 tradične podmanila divákov televízie Markíza. Semifinálový deviaty priamy prenos v oboch hlavných cieľových skupinách nedal konkurencii šancu, obstál aj v súboji s vrcholiacou hokejovou extraligou a stal sa jednoznačným víťazom nedeľného večera.

Celosvetovo úspešný formát plný najžiarivejších hviezd, noblesy a silných emócií si v obchodne podstatnej cieľovej skupine 12-54 pripísal výborný rating 7,9 % a trhový podiel 27,1 %.

Strhujúce výkony atraktívnej zostavy tanečných párov, zložených zo známych osobností a profesionálnych tanečníc a tanečníkov, si vychutnalo 567-tisíc divákov starších ako 12 rokov, pričom v čase vysielania šou zasiahla dokonca až 997-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

Poslednou dvojicou, ktorá musela súťaž opustiť, sa na základe rozhodnutia poroty po tanečnom súboji stali MMA zápasník Attila Végh a jeho tanečná partnerka Eliška Lenčešová. Už túto nedeľu 8. mája 2022 o 20:30 hod. vo veľkom finále zabojujú o titul kráľa a kráľovnej tanečného parketu tri zostávajúce súťažné dvojice – Ján Koleník a Vanda Poláková, Zuzana Kubovčíková Šebová a Vilém Šír, Adam Bardy a Dominika Rošková.

Jednoznačne najsledovanejšou politickou diskusiou na trhu sa v cieľovej skupine 12-54 stala relácia Na telo, ktorá dosiahla rating 4,8 % a trhový podiel 22,2 %. Zaujímavú debatu moderátora Michala Kovačiča s podpredsedami strán Za ľudí a Hlas-SD Jurajom Šeligom a Richardom Rašim sledovalo celkovo 376-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov.

Dáta sú uvedené v meraní LIVE + VOSDAL + HOSTIA. Zdroj dát: PMT/KANTAR SLOVAKIA