25. 8. 2022

Rádio_FM sa rozlúči s letom 2022 špeciálnym Festivalom Rádia_FM


Rádio_FM sa rozlúči s letom 2022
 Festivalové Rádio_FM sa lúči s tohtoročnou sezónou
 špeciálnym Festivalom Rádia_FM


Festivalové Rádio_FM uzatvorí tohtoročnú sezónu takmer desiatkou živých vystúpení. Počas dvoch dní 25.8. a 26.8. sa vo vysielaní naživo predstavia známe mená z domácej scény.


Špeciálne Ráno na eFeMku s Dominikou Jaškovou a Martinom Staňom navštívia Nightcall DJs, Isobutane či Sofia Nøt. Zahrá aj aktuálny držiteľ Rádiohlavy v kategórii Album roka / Cena novinárov - Isama Zing.

Do Popo_FM s Luciou Haverlík a Vierkou Ráczovou zavítajú dji Whithe a Duhan a svoj live act predstaví Blame Your Genes. Dva dni, ktoré budú patriť slovenskej hudbe svojím vystúpením uzatvorí Andreas Imrich, ktorý bol ešte v marci nominovaný na Objav roka na Rádiohlavách. Práve počas tohto leta sa spevák kapely Talkshow po prvýkrát postavil na pódiá so svojím sólovým projektom.

Aktuálnu festivalovú sezónu v krátkych rozhovoroch zrekapitulujú aj ďalší slovenskí hudobníci. S koncertami Rádio_FM pokračuje aj počas víkendu, poslucháčom ponúkne vystúpenia Bolo nás jedenásť s Bratislava Hot Serenaders a Wolf Alice z festivalu Pohoda. Rádio_FM každoročne mapuje dianie na známych slovenských festivaloch odkiaľ vysiela zo svojej Rádio (aktívnej zóny)_FM a počas víkendov sa svojim poslucháčom stará o festivalovú atmosféru bez toho, aby museli niekam chodiť. Tento rok si tak poslucháči mohli vypočuť koncerty Damona Albarna, The Wombats, Pixies, Patti Smith či Bloc Party, ktoré fanúšikom kvalitnej hudby priniesla Európska vysielacia únia, ktorej súčasťou je aj RTVS.

Program Festivalu Rádia_FM:

ŠTVRTOK:

Ráno na eFeMku : Nightcall Djs, Isobutane

Popo_FM : Blame Your Genes, Duhan

PIATOK:

Ráno na eFeMku: Sofia Nøt, Isama Zing

Popo_FM : Whithe, Andreas Imrich