6. 2. 2023

Ďalší triumf relácie Na telo

 Ďalší triumf relácie Na telo

 

 V oboch hlavných cieľových skupinách sa Na telo stalo suverénne najsledovanejšou politickou diskusiou na celom trhu, pričom konkurenciu nechalo v ďalekom závese.


Dlhoročne úspešná relácia Na telo si v nedeľu 5. februára 2023 pripísala na konto ďalšie zdrvujúce víťazstvo. V oboch hlavných cieľových skupinách sa stala suverénne najsledovanejšou politickou diskusiou na celom trhu, pričom konkurenciu nechala v ďalekom závese.

Moderátor Michal Kovačič včera v štúdiu privítal podpredsedu Za ľudí Juraja Šeligu a člena predsedníctva Smeru-SD Roberta Kaliňáka. Divácky atraktívny diskusný duel na horúce politické témy dosiahol v obchodne podstatnej cieľovej skupine 12-54 fantastický rating 7,1 % a vysoko nadpriemerný trhový podiel 31,7 %.

Nedeľné Na telo pritiahlo k obrazovkám TV Markíza excelentných 476-tisíc divákov starších ako 12 rokov a v čase vysielania malo dosah dokonca až na 641-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

Jednoznačne najsledovanejším spravodajským programom na trhu sa v nedeľu v cieľovej skupine 12-54 stali Televízne noviny, ktoré si pripísali vynikajúci rating 9,3 % a trhový podiel 26,7 %. Súhrn najdôležitejších udalostí z domova i zo sveta si nenechalo ujsť 519-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov, pričom dosah mal až na 829-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

Dáta sú uvedené v meraní LIVE + VOSDAL + HOSTIA. Zdroj dát: PMT/KANTAR SLOVAKIA