16. 2. 2023

Na hrane v TV JOJ

Na hrane v TV JOJ

 

 

 

 

Televízia JOJ ponúka svojim divákom politickú diskusnú reláciu Na hrane. Každý štvrtok večer si nenechajte ujsť naživo politický duel, aktuálne témy aj exkluzívne prieskumy.

Každý týždeň, vo štvrtok večer, sa v štúdiu Na hrane stretávajú dvaja politici a venujú sa aktuálnym politickým a spoločenským témam. Diskusná relácia je výnimočná aj tým, že diváci majú možnosť zapojiť sa do diskusie a opýtať sa politikov, čo ich zaujíma prostredníctvom aplikácie. Ak sa otázky nepodarí zodpovedať v živom vysielaní, hostia sa im pokúsia venovať po skončení televíznej diskusie na webe www.hrane.joj.sk.

Reláciu moderuje jej dramaturgička a skúsená politická redaktorka spravodajstva TV JOJ Jana Krescanko Dibáková.

Pozvanie do diskusie prijali vo štvrtok 16. februára minister vnútra Roman Mikulec (OĽANO) a Mária Kolíková, poslankyňa NR SR (SaS).

Hovoriť budú o aktuálnej politickej situácii, o veľkých kauzách, o boji proti korupcii, ale aj o hotovosti namiesto bankového prevodu, či o návrhoch zmien v trestných kódexoch. Divákom ponúkneme exkluzívny prieskum agentúry AKO pripravený pre reláciu Na hrane o boji vlády proti korupcii. Zároveň ponúkneme aj aktuálne preferencie politických strán, ktoré pripravila agentúra AKO.

Sledujte Na hrane vo štvrtok 16. februára o 21:45 na JOJke.