11. 7. 2024

Diváci Slovenskej televízie sa môžu tešiť na bohaté futbalové leto


Diváci Slovenskej televízie sa môžu tešiť na 


bohaté futbalové leto


Slovenská televízia ponúkne počas leta vo svojom vysielaní všetky domáce zápasy slovenských klubov v predkolách európskych pohárových súťaží.
Slovenská televízia odvysiela na televíznych okruhoch :Šport a Dvojka prenosy všetkých domácich zápasov slovenských klubov v predkolách európskych pohárových súťaží - Ligy majstrov, Európskej ligy, Európskej konferenčnej ligy.

Už dnes o 18.45 h môžu futbaloví fanúšikovia na televíznom okruhu :Šport sledovať predzápasové štúdio a zápas 1. predkola Ligy majstrov ŠK Slovan Bratislava – FC Struga. Vo štvrtok 11. júla prinesie :Šport o 18.45 h 1. predkolo Európskej ligy MFK Ružomberok – Tobol Kostanaj.

„Kluby Niké ligy opäť spojili svoje sily a výsledkom je ďalšia významná spolupráca so Slovenskou televíziou. Teší ma, že o zápasy našich tímov v európskych pohárových súťažiach bol v rámci tendra veľký záujem, a že výsledkom je to, že slovenskí fanúšikovia budú môcť všetky zápasy sledovať na televíznych okruhoch Slovenskej televízie. Pevne verím, že naše kluby budú vo svojich zápasoch úspešné a budeme sa spoločne tešiť z európskej pohárovej jesene či dokonca jari, ako to bolo v minulej sezóne,“ vyjadril sa prezident ULK a predseda predstavenstva ULK Marketing Ivan Kozák.

Záujem o licenciu na vysielanie európskych futbalových šampionátov bol medzi slovenskými vysielateľmi veľký. Slovenskej televízii sa podarilo v silnej konkurencii uspieť a zabezpečiť si tak atraktívny futbalový program pre svojich divákov.

„Zápasy slovenských klubov v predkolách sú pevnou a najmä veľmi úspešnou súčasťou našej letnej štruktúry, a preto som veľmi rád, že ich práve my môžeme divákom ponúkať aj naďalej. Všetkým našim zástupcom želáme vydarené ťaženie pohárovou Európou, ktoré bude v našom vysielaní dostupné každému fanúšikovi domáceho futbalu,“ povedal Pavol Gašpar, poverený vedením Sekcie športu.

Slovenská televízia okrem toho odvysiela aj prípravné zápasy slovenských klubov s atraktívnymi zahraničnými súpermi: AS Trenčín – Galatasaray Istanbul, Spartak Trnava – Aston Villa a FC Košice – AS Rím.