12. 7. 2024

VÝROKY TÝŽDŇA

  VÝROKY TÝŽDŇA




"Zradili ste Slovenskú televíziu v 2009 aj 2010 a nechali ste ju podvyživenú umrieť rukami liberálov. Zradili ste Roberta Fica v ťažkých časoch sorosovej ‚kuciakiády‘, kedy ste sa ‚elegantne‘ zdekovali zo Smerufond. Tak aby bolo jasno, pán dramaturg, my len upratujeme ten neporiadok, čo ste aj vy zanechali na kultúre. Vaše sofistikované rečičky ma neznervóznia. STVR bude objektívna aj verejnoprávna, nemajte, prosím, obavu. My nemáme v úmysle robiť stranícku propagandistickú verejnoprávnu televíziu a rozhlas, ako to robil pán Machaj a jeho progresívci:"
Lukáš Machala




"Musíme všetci spoločne postaviť obrovskú hrádzu nezmyselným, progresívnym a liberálnym ideológiám, ktoré sa šíria ako rakovina. Sú to ideológie, ktoré poškodzujú túto krajinu, sú to ideológie, ktoré vznikli možno len predvčerom, Ak budeme naďalej ohrozovaní ideológiami, ktoré vznikajú zo dňa na deň, ktoré sa šíria ako jed, ktoré sú v príkrom rozpore s tým, čo máme v Ústave SR, možno budeme musieť hľadať zhodu na slovenskej politickej scéne v ďalších krokoch k úprave Ústavy SR, kedy by sme túto hrádzu proti liberálnym a progresivistickým ideológiám postavili ešte silnejšiu."
Robert Fico


„Naše rokovania s európskymi socialistami stáli na požiadavke, že budú rešpektovať našu suverénnu politiku a budú rešpektovať náš iný názor na progresívnu ideológiu, vojnu na Ukrajine či nelegálnu migráciu. Pretože nič na označení sociálna demokracia neurčuje, či bude konzervatívna, alebo progresívna, či bude národná, alebo globalistická, alebo akú stratégiu zvolí pri konflikte na Ukrajine. ič z toho nedefinuje, či niekto je, alebo nie je sociálny demokrat. Členovia frakcie však zlyhali v najzákladnejšej skúške z demokracie, čo je pre nás neprijateľné. Napriek ich prísľubom sa opäť raz potvrdilo, že progresívna mentalita iný názor  neznesie" 

Erik Kaliňák