11. 10. 2024

VÝROKY TYŽDŇA


  VÝROKY TYŽDŇA







"ŠUKANÓZNE SÚ VAŠE AKTUALIBY "
Lukáš Machala

O PÁR DNÍ SA V MOSKVE POĎAKUJEM RUSKÉMU NÁRODU AJ ZA ICH OBETU NA DUKLE ❤️

Srdečne pozdravujem z Dukly, priatelia, spoločne sme oslávili 80. výročie jednej z najkrvavejších bitiek druhej svetovej vojny. 

1. A ja som rád, že som mohol vyjadriť vďaku aj veľvyslancovi Ruskej federácie Igorovi Bratčikovovi, s ktorým sme sa spolu s mojím ľavicovým priateľom, primátorom Bardejova Borisom Hanuščákom hrdo odfotili. 

2. Dukla je v prvom rade symbolom obety. Žiaden iný národ sa za nás Slovákov neobetoval tak, ako na Dukle ruský národ a ďalšie národy Sovietskeho zväzu.

3. A áno, na pomoc SNP ich poslal Stalin. A velil im maršál Konev. A nášmu československému armádnemu zboru velil generál Ludvík Svoboda. Všetko komunisti. 

4. A mňa už nebaví, keď dokola počúvam, akí zlí sú Rusi a akí zlí sú komunisti. Nebyť ich, tak ako Slovania skončíme v nacistických peciach, tak už, slniečkari, držte ústa. 

5. Premiér Robert Fico to dnes na Dukle povedal za nás všetkých - vojnovým štváčom v Európskom parlamente by sa zišla jedna bomba na Brusel, aby pochopili, čo páchajú, keď sa zahrávajú s vojnou. 

6. A pre mňa je cťou, že už o pár dní pôjdem do Moskvy, aby som sa Rusom ospravedlnil za šialené vojnové rezolúcie, ktoré prijíma Európsky parlament.

7. Pôjdem sa im poďakovať za to, že nás oslobodili od fašizmu. Lebo historická pravda dejín, ktorú budem dokola opakovať, znie: 

Fašizmus a vojna prišli zo Západu, sloboda a mier z Východu.

8. Nech žijú hrdinovia Dukly, nech žijú naši aj sovietski osloboditelia, nech žije slovensko-ruské priateľstvo! ✊

Mierové pozdravy z východu Slovenska, priatelia, už sa teším na Moskvu 😉
Ľuboš Blaha


SOROSOVCI NEVEDIA NORMÁLNE KOMUNIKOVAŤ ...
Vedia len vytvárať nepriateľské zóny v spoločnosti a umelo rozoštvávať občanov. Pani Ťapáková neurobila nič v rozpore so zákonom alebo štatútom SND. Iba uplatnila svoje kompetencie a použila svoje manažérske skúsenosti. Takto sa to jednoducho robí, keď si svojprávny a máš zdravý rozum.
Slovenské národné divadlo je v dobrých rukách a my legitímne kroky pani Ťapákovej podporujeme.
Lukáš Machala


ÁNO, LIBERÁLNE MÉDIÁ SÚ KRVILAČNÍ BASTARDI! ✊

"Krvilační bastardi". Takto práve pomenoval premiér Robert Fico liberálne médiá na čele s Denníkom N. A má úplnú pravdu.

1. Práve som si vypočul, ako premiér na tlačovke koalície naložil novinárom a môžem povedať jediné - tlieskam 👏

2. Od rána do večera klamú. Sú to oni, kto nesie zodpovednosť za pokus o vraždu premiéra Slovenskej republiky. A zjavne im nestačilo.

3. Platia ich rôzni oligarchovia, nadnárodné korporácie, milionári z Esetu a samozrejme Soros. Za to, aby tu robili farebné revolúcie.

4. A my sa teraz naplno sústredíme na to, aby tu tento bordel prestal. Neexistuje, aby neniesli žiadnu zodpovednosť. Už stačilo.

5. Keď kopú do nás, tak vrčia ako rozzúrené dogy, ale keď sa bavia s opozíciou, hryzkajú ako čivavy krátkosrsté.

6. Krásny príklad - Aktuality dnes uverejnili rozhovor s vlastizradcom Naďom, kde tomu primitívovi nadbiehali ako pubertiaci na prvom rande.

7. Ten lúzer tam šíril typické fašistické myšlienky, že treba zakázať médiá, ktoré sa mu nepáčia. Aj Goebbels mal taký plán 🤦

8. Najskôr si tam Naď s redaktorom hrkútali, ako počúvajú aj nepočúvajú Infovojnu - gratulujem Adrianovi a Norovi k lacnej reklame 😉

9. A potom z Naďa vyšla takáto perla ducha: "Keď pán Blaha bude šťastný, keď budem odsúdený, tak ja budem zasa šťastný v ten deň, keď budú všetky tieto pseudoportály na Slovensku povypínané."

10. Toto je politický program akože "demokratickej" opozície. Zapchať ústa každému, kto má iný názor. Toto hrozí, ak sa dostanú k moci - vypnú celú alternatívu. Zlikvidujú slobodu slova. Šimečka a Naď.

11. Na rozdiel od nich alternatívne médiá nevlastnia žiadni oligarchovia ani Sorosovia. A to im vadí. Že tam ešte stále dostáva priestor zdravý rozum a nie tie ich extrémne progresívne ideológie.

12. Naď zašiel tak ďaleko, že sa sám navrhol na Nobelovu cenu za mier. Za to, že protiústavne posielal naše stíhačky či S-300 na Ukrajinu - za to, že zrádzal Slovensko 🤦

13. Za to by chcel Nobelovku za mier. To už by rovno mohlo dať Nobelovku aj Hitlerovi. Či Johnsonovi. Alebo Netanjahuovi.

14. Sorry, Jaro, vojnovým zločincom sa Nobelovky obvykle nerozdávajú. Ale to tebe asi ťažko vysvetľovať - ty sám seba vnímaš ako hrdinského aristokrata a Jasona Stathama 😂 Čo takémuto ťulpasovi vysvetľovať?

15. A prestaň už vyplakávať, Naď. Ja viem, že sa bojíš, že skončíš v base. To ťa len hryzie tvoje svedomie. Napáchal si strašné veci. A krvilační bastardi z médií ťa kryli 😠

Mlyny spravodlivosti síce melú pomaly, ale isto... Ak za svoje zločiny skončíš v base, Slovensko bude oslavovať ✊
Ľuboś Blaha

ČO SA BABE CHCELO, TO SA BABE SNILO...
Keď vidím toho umasteného "politológa", čo tu čaruje s volebnými preferenciami, tuho premýšľam, že si aj ja začnem cucať z prsta rôzne prieskumy. A keď to ešte zverejňujú rôzne bulvárne plátky pochybnej dôveryhodnosti - vychádza mi len jedno - MANIPULÁCIA VEREJNEJ MIENKY. 
Ak si prácu aj nášho Ministerstva kultúry cení len 2,9% voličov, je to pre mňa veľmi skreslený údaj. Chodím po Slovensku a okrem Bratislavy som sa nikde nestretol s negatívnymi reakciami. Tak neviem priatelia, mám založiť agentúru na prieskum verejnej mienky? Poraďte v komentároch...
Lukáš Machala


9.oktober 2024
Ľuďom ( členom ) slovenskej vlády, Dr. Petrovi Kotlárovi a premiérovi Robertovi Ficovi,
Chcem zablahoželať Dr. Petrovi Kotlárovi a premiérovi Robertovi Ficovi k ich rozhodnutiu chrániť slovenskú suverenitu odmietnutím podpísania IHR (Medzinárodné zdravotné predpisy ) 2024.
Okrem toho chválim ich výzvu na vyšetrenie pôvodu COVID-19 a ich obhajobu zastavenia očkovania proti COVID-19.
S pozdravom
Robert F. Kennedy
Lukáš Machala

PRE JOJKU SOM POTVRDIL, ŽE IDEM DO MOSKVY - PS-KÁROV TAM SKORO TRAFIL ŠĽAK 😉

Moderátor Jojky sa ma pýtal, či v nedeľu idem do Moskvy. A ja, že nie. V sobotu 😂
1. Musím sa priznať, priatelia, že to bol naozaj zážitok môcť z očí do očí naložiť PS-károm, že v EP prijímajú fašistické rezolúcie a ženú nás do jadrovej vojny.
2. Sedeli tam ako nejaké mátohy z béčkového hororu. Hojsík naživo pôsobí ako progresívny Frankenstein - akoby bol zložený z rôznych nesúrodých tiel. Dokopy je to fakt prúser.
3. A do toho tie jeho dúhové ponožky 🤦 Ten chlapec sa už nevie ani obuť bez toho, aby do toho nerval svoje extrémne LGBTI ideológie.
4. Karvašová sa mračí, ešte aj keď sa smeje - preboha, čo sú to za ľudia? Srší z nich strašidelná nenávisť - tak ako z každého extrémistu.
5. A ten Wiezik - som doteraz ani nevedel, že existuje. A ďalej neviem 😉
6. Slabí sú ako čaj. Len kopať do Ruska a kydať na Slovensko. Nič iné nevedia.
7. A keď im za to naložíš, ako škodia svojej vlasti, tak tam habkajú ako malé deti.
8. Ďakujem Juditke Laššákovej aj Katke Roth Nevedalovej za výbornú spoluprácu - spoločne sme sfúkli Progresívcov ako dúhové sviece 😉
Ľuboš Blaha

„Pošli ho do… Do riti ho pošli.“ 
Robert Fico inštruoval Matúša Šutaja Eštoka