1. 12. 2005

Farebná Dajana- výsledky

Farebná Dajana- výsledky

Súťaž o najhoršiu slovenskú televíznu reláciu za rok 2005.

POWERED BY

Celkovo sa súťaže zúčastnilo 1805 z vás ,premilených čitateľov. Vy ste rozhodli, vy ste majitelia tohto blogu, jeho akcionári. Aj preto som do nového Zákona o rozhlasovom poplatku a televíznom poplatku jemnou dekompozíciou zakomponoval svoju maličkosť. Preto ho plne podporujem !

Teraz k výsledkom :

1. miesto -Odpovede z obrazovky-STV 361/20% Relácia si zopakovala svojim nezameniteľým čarom minuloročné víťazstvo.Odpovede si opäť zaslúžia osobitnú cenu poroty za nápadité miešanie pojmov a dojmov. Cenu venuje aj Rada STV, ktorá dva razy odporúčala Richardovi, aby ju, preboha, nevysielal. A keď, tak inak. Ale radšej nie.

2. miesto-

Mojsejovci- Markíza- 274/15% Pôvodne suterén, to sme však nevedeli, čo príde. Po iných skúsenostiach vcelku inteligentná zábava. Braňo, na zdravie a do dna ! 3 .miesto-Peniaze na ruku- STV -227/13% Škoda hovoriť. Richard však poslúchol po prvý raz Radu STV. Chýbať mi bude frekvencia žmurkania Andrey Ušiakovej. Naposledy som nameral 112 za minútu. NEUVERITEĽNÉ ! Overte si . Ako hovoria inzeráty, neobanujete !

4. miesto-Vyvolení - TV JOJ -182/10% Týmto sa chcem poďakovať bývalému ministrovi kultúry SR Milanovi Kňažkovi za usporiadanie Dní českej kultúry.

5. miesto-

Blesk- STV -180/10% T

ak blbé, ako sa len dá. Napriek spolupráci s bulvárom sledovanosť mizivá. Alebo práve preto ?

6. miesto-Televízne noviny- Markíza - 174/10%

Za niektorými šotmi je mi smutno. Nevidieť Paľa štyri krát za desať minút, jednoducho smútok v duši sa mi rozlieva. Ale čierny oznam, sledovaný 12 % divákov stál za to !

7. miesto-

Big Brother - Markíza -171/9% Aj tak nás sleduje !

8. miesto-

Všetci na palubu- TV Nautik -84/5% Neopakovateľné, pripomínajúce začiatky čiernobieleho vysielania. Šarmantná moderátorka.

Zvyšok relácií je zanedbateľný... Relácia Pre a proti Slovenskej televízie dostáva osobitnú cenu denníka Daily Jihad za koncepciu a moderovanie. Cenu si možno prevziať u His Excellency Comrade Engineer Mohammad Naji Otri ,Shahbandar Street,Damascus, Syria.

Vo februári nás čaká Súťaž o Najtrápnejšiu CELEBRITU Televíznej Obrazovky 2005 ako ilegálna sprievodná akcia OTO 2005

Váš Sanchez Illich Ramirez CARLOS