2. 12. 2005

Vyhodené peniaze

Vyhodené peniaze
Slovenská televízia Jednotka Štvrtok 01.12.2005 23:10 Rodinné tajomstvá 13.časť 1.epizóda: Silná káva Pôvodný televízny seriál. 23:45 Rodinné tajomstvá 13.časť 2.epizóda: Bezmocnosť Pôvodný televízny seriál.
V bežný pracovný deň je na Slovensku taká obyčaj, že sa rodina schádza pred televízorom pred polnocou a družne sa zabáva. Slovenská televízia predvádza výborný programming a účelné využitie 22 miliónov a viac .Rodinné tajomstvá sú totiž pôvodný rodinný seriál . Sú to pomýlene investované peniaze, horšie ako odpratávač snehu. Nasledujúce vety hraničia viac s trestnoprávnou zodpovednosťou , plánovanou likvidáciou pôvodnej tvorby a zdravým rozumom.
"Nepredpokladali sme nejakú závratnú sledovanosť, skôr sme sa sústredili na to, aby sme sa pod to mohli podpísať spôsobom spracovania, ktorý je pre nás typický...." producent seriálu, Martin Hudák , spoločnosť Oreo.
„Rodinné tajomstvá sú veľmi zaujímavým projektom pôvodnej seriálovej tvorby a budúcnosť to ešte potvrdí, ale ukázali sa limity pôvodnej tvorby z hľadiska možného diváckeho záujmu. Vzhľadom na sledovanosť, naši kritici z radov slovenských TV tvorcov a umelcov preháňali, keď tvrdili, že alternatívou reality show v komerčných staniciach môžu byť slovenské inscenácie vo verejnoprávnej televízii...," Branislav Zahradník