15. 2. 2009

Nedeľné rezne a káva

Nedeľné rezne a káva
Hlavnou témou prvej časti diskusnej relácie STV O 5 minút 12, ktorú odvysiela Jednotka v nedeľu 15.2.2009 o 11.55 h, bude hľadanie európskej odpovede na hospodársku krízu v súvislosti s pripravovanými summitmi EÚ v Bruseli a v Prahe. Diskutovať o tom budú prostredníctvom telemostu predsedovia vlád Českej a Slovenskej republiky Mirek Topolánek a Robert Fico. V druhej časti budú o dopadoch krízy na rezort obrany diskutovať minister obrany Jaroslav Baška (Smer-SD) a jeho predchodca vo funkcii, poslanec NR SR Martin Fedor (SDKÚ-DS). Reláciu bude moderovať Maroš Stano.
Hosťami relácie Zlatice Puškárovej Na telo budú poslanec NR SR Béla Bugár (SMK) a minister kultúry Marek Maďarič (Smer-SD). Témami sú: Koalično-opozičné vzťahy a Prezidentské voľby .
Hosťami diskusnej relácie V politike, ktorú televízia TA3 odvysiela dňa 15. februára 2009 o 19.55 h, budú Ján Slota, Jaroslav Baška a Martin Fedor. Moderátorka Ľuba Oravová bude s predsedom SNS Jánom Slotom hovoriť o riešeniach dopadov hospodárskej krízy, vzťahoch v koalícii, školskom zákone a návrhu podania na Ústavný súd. V druhej časti relácie bude moderátorka diskutovať s ministrom obrany Jaroslavom Baškom (Smer-SD) a jeho predchodcom Martinom Fedorom (SDKÚ-DS). Hovoriť budú o šetrení v rezorte obrany, verejnom obstarávaní a modernizácii armády.