29. 5. 2015

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS

Americká herečka a modelka Lori Loughlin a stand-up komik, herec a moderátor Bob Saget sa predstavia v pripravovanom pokračovaní seriálu Plný dom (1987 - 1995). Päťdesiatročná herečka, ktorá v pôvodnej sérii stvárňovala Rebeccu Katsopolis, sa novinkou pochválila v televíznej relácii Good Morning America. "Budem súčasťou rebootu alebo spinoffu s názvom Fuller House. Som z toho nadšená. Bude úžasné opäť sa stretnúť s ostatnými hercami. Bude to zábava," uviedla Loughlin.
Tvorcovia seriálu už potvrdili, že v novinke sa opäť objavia aj Candace Cameron Bure, Jodie Sweetin, Andrea Barber, Dave Coulier a John Stamos. "Pomôžeme Candace, Jodie a Andrei rozbehnúť novú šou. Vrátime sa a ukážeme sa v prvej epizóde a tu i tam sa zrejme budeme objavovať aj v ďalších častiach," doplnila v Good Morning America Loughlin.

V seriáli sa okrem spomínaných ukáže aj Bob Saget, ktorý stvárňoval Dannyho Tannera. Prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter o tom informoval spomínaný John Stamos. "Posledný, ale nie menej dôležitý člen hereckého obsadenia. Skvelý Bob Saget sa pridá k šou z dielne Netflixu," napísal predstaviteľ Jesseho Katsopolisa.
V pôvodnom projekte účinkovali aj herečky a módne návrhárky Mary-Kate a Ashley Olsen. V pokračovaní si však nezahrajú. "Hoci Ashley a Mary-Kate nebudú súčasťou seriálu Fuller House, viem, ako veľa pre nich Plný dom znamená, a stále ich považujeme za členky rodiny. Je úžasné sledovať, ako si budujú profesionálne kariéry a podporujem ich rozhodnutie zamerať sa na ich módne značky a iné obchodné aktivity. Cením si tiež ich podporu a priania všetkého dobrého seriálu Fuller House," vyjadril sa nedávno Robert L. Boyett, jeden z výkonných producentov pripravovaného projektu, ktorý by mala spoločnosť Netflix uviesť na budúci rok.
V centre príbehu bude tentoraz veterinárka D.J. Tanner-Fuller (Candace Cameron Bure), ktorá ovdovela. Žije v San Franciscu a onedlho sa jej má narodiť tretie dieťa. Nasťahujú sa k nej preto nádejná speváčka Stephanie (Jodie Sweetinand) a slobodná matka Kimmy (Andrea Barber) s dcérou Ramonou.
Päťdesiatdeväťročný Robert Lane "Bob" Saget prepožičal hlas rozprávačovi v seriáli Ako som spoznal vašu mamu (2005 - 2014). Režíroval tiež snímku Farce of the Penguins (2006). Lori Loughlin môžu diváci a diváčky poznať napríklad aj ako Avu Gregory z televízneho projektu Summerland (2004 - 2005) či Debbie Wilson zo seriálu 90210: Nová generácia (2008 - 2013). Predstavila sa tiež v horore The New Kids (1985), komédiách Secret Admirer (1985), Noc predtým (1988) a Starí psi (2009) či rodinnej snímke Dobrodružné leto (2007).

Najnovší korupčný škandál v Medzinárodnej futbalovej federácii (FIFA), ktorého výsledkom je zatknutie siedmich vplyvných funkcionárov a celkovo 14 obvinených osôb, podnietil fantáziu recesistov po celom svete.
Na sociálnych sieťach sa šíria rôzne narážky. Nová edícia známej počítačovej hry FIFA 16 napríklad v jednej z vtipných fotografií ukazuje šéfa svetového futbalu Seppa Blattera za mrežami a ponúka hráčsky modul dresov s putami. Iná fotografia zase ukazuje Blatterovu jazdu na medveďovi s prezidentom Ruska Vladimirom Putinom, ktorý sa 79-ročného Blattera otvorene zastal - ako inak - hore bez.
Britský bulvár The Sun zas uverejnil na titulke upravené meno súčasného šéfa svetového futbalu ako Sepp(tic) Blatter.

©2015, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané