29. 5. 2015

VÝROKY TÝŽDŇA

VÝROKY TÝŽDŇA
“ Ahoj, diktátor !“
Jean-Claude Juncker, predseda Európskej komisie Viktorovi Orbánovi

“Médiá na Slovensku dvadsaťpäť rokov dávajú priestor iba hŕstke nafúkaných, nevzdelaných a infantilných pravičiarov, ktorých jedinou životnou náplňou je nadávať ...na ľavicu, nenávidieť Fica a urážať voličov Smeru. Nulový intelekt, nulová tvorivosť, nulová morálka. Dokopy je to asi tridsať úbožiakov, ktorých platí Penta, Eset a rôzne korporácie, aby vytvárali ilúziu, že štát je zlo, kapitalizmus je fajn, USA je cool, Rusko je ríša zla, Kiska je ňuňuňu a ďalšie nezmysly. Tieto ich drísty už na Slovensku nikto s výnimkou zopár bratislavských zbohatlíkov neberie vážne, ale títo srandisti si žijú vo svojom vlastnom umelom svete a vôbec im nedochádza, že sú na smiech! Najnovšie sa Denník N pokúsil o vrchol tejto stupidity, keď spovedá niekoľko arogantných lúzrov s otázkou, akú by si podľa mňa nedovolili položiť ani v lokálnom rádiu niekde v Ugande. Že čo sa musí stať, aby už konečne niečo oslabilo Fica!? To je čisté zúfalstvo. Pripadá mi to, ako nejaké hlúpe, zakomplexované decko, ktoré vyplakáva u spolužiakov a pýta sa, čo sa musí stať, aby mu už učiteľka nedávala päťky z diktátov... Ale tá otázka je stále nič v porovnaní s odpoveďami: podľa kovaných "odborníkov" typu Ondřejíček či Breiner je problémom sama slovenská populácia, lebo ľudia sú tu vlastne hlúpe ovce, sú stádo a len preto volia Fica... Keby boli takí múdri, skvelí, krásni a dokonalí ako Onřejíček a Breiner, tak by určite Fico nevládol - niečo na tento spôsob tam títo lúzri fakt dávajú. To je už čistá psychopatia. Chaloši objavili novú dimenziu: už to nie je iba "lebo Fico", už to je "lebo Slováci" . Najlepšie by asi bolo vymeniť celý národ a naklonovať sem 5 miliónov Breinerov, hneď by sme tu mali raj na zemi... asi tak. Tridsať úbožiakov podľahlo pocitu, že môžu opovrhovať celým národom a akosi zabudli na to, že je to naopak: národ opovrhuje nimi... S takýmito médiami tu bude Fico naveky...”
Ľuboš Blaha, PhD.

"Tanky nepotrebujú víza."
 Dmitrij Rogozin , ruský vicepremiér


"Som pripravený zomrieť za Rusko, pretože tu žijú silní ľudia. Ja sa nechystám, ako nejaký hlupák, položiť život za súčasné Francúzsko."
Gérard Depardieu

„Spojené štáty americké sa miešajú do vnútorných záležitostí Medzinárodnej futbalovej federácie  s jasným cieľom - aby pripravili Rusko o právo usporiadať majstrovstvá sveta v roku 2018. Bol to ďalší jasný pokus zmariť znovuzvolenie pána Blattera za prezidenta FIFA."
Vladimír Putin