10. 6. 2016

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS

Americký herec Adam Rodriguez bude účinkovať v seriáli Myšlienky vraha (2005). Štyridsaťjedenročný rodák z mesta Yonkers v štáte New York sa predstaví ako špeciálny agent FBI v dvanástej sezóne projektu, ktorú plánuje televízia CBS začať vysielať na jeseň. "Všetci sme Adamovi veľkí fanúšikovia a sme neskutočne radi, že ho môžeme privítať späť v rodine CBS ako člena úžasného obsadenia seriálu Myšlienky vraha," uviedol prezident spomínanej televízie Glenn Geller. Spolu s Rodriguezom sa v nadchádzajúcich epizódach objavia aj Joe Mantegna, Thomas Gibson, Matthew Gray Gubler, A.J. Cook alebo Kirsten Vangsness.
Adam Michael Rodriguez je známy najmä ako Eric Delko zo seriálu Kriminálka Miami (2002 - 2012). Vlani sa predstavil v seriáli Empire (2015). Okrem toho si zahral napríklad v snímkach Impostor: Živá zbraň (2001), Uväznení (2006), I Can Do Bad All by Myself (2009), Magic Mike (2012) alebo Magic Mike XXL (2015).

©2016, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.