6. 7. 2017

TV JOJ NEWS


TV JOJ NEWS


Televízia JOJ odštartuje vo štvrtok 6. júla novú zábavnú šou Heslo s moderátorom Milanom Juniorom Zimnýkovalom. Ten bude z pozície mediátora dohliadať na súťažiace dvojice známych osobností z radov hercov, spevákov i svojich kolegov moderátorov, ktorých úlohou bude hádať slová.
Jeden súťažiaci z každej dvojice dostane od moderátora lístok s heslom, jedným slovom, ktoré má jeho partner uhádnuť. Súťažiaci, ktorý heslo pozná, ho pritom môže označiť či popísať len jedným slovom. Ak jeho partner slovo neuhádne, pozornosť sa presunie na ďalšiu súťažiacu dvojicu. Hádajúci z ďalšej dvojice bude mať tak výhodu, pretože okrem slova, ktoré mu povie jeho partner, bude mať k dispozícii i slovo, ktoré už počul od prvej dvojice.
Diváci v štúdiu a pri televíznych obrazovkách budú vybrané slovo vidieť pred každým súťažným kolom a môžu tak v priamom prenose vyhodnotiť pohotovosť, vtip a sústredenie súťažiacich.
Relácia Heslo, ktorej prvú časť uvedie televízia JOJ budúci štvrtok o 20:35, je licencovanou game show spoločnosti Fremantle Media. V Amerike ju označujú za jednu z najlepších súťažných šou v histórii televízie.

©2017, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.