29. 9. 2017

VÝROKY TÝŽDŇA

VÝROKY TÝŽDŇA



"Súkromníci nemôžu len lízať čerešničky."
Andrej Danko


"Niektoré komentáre čo píšete do petície sú vážne dobré. Tak ma napadlo keď som počúvala V. Pjakina a musím to sem napísať že vlastne touto petíciou robíme až tri prospešné veci. Jednak blahoželaním V. Putinovi vyjadrujeme vďaku, sympatie a podporu, jednak ukazujeme našim politikom ale aj tým hore vyššie že nás s ruským národom nerozdelia a v neposlednom rade čo som pochopila až dnes, stmeľujeme samotný ruský národ. Tým že som petíciu preniesla aj na VK aby ju mohli podpísať aj naši zablokovaní priatelia, čítajú ju aj Rusi. No a práve to je veľmi dôležité. Je jasné že budú v Rusku pred voľbami veľké tlaky aby zvrhli Putina, pre svet by to bola veľká katastrofa. Záleží na samotných Rusoch a nemyslite aj Pjakin hovorí že tam je dosť podrývačov a budú chcieť vyrobiť majdan. Dúfam že niektorí si po prečítaní petície uvedomia že majú ich prezidenta ľudia vo svete radi a budú si svojho prezidenta vážiť. V Rusku je veľa proti Putinových médií ktoré vedú proti nemu štvavú kampaň, on nie je diktátor, inde by ich dávno zakázali. Viete že on si už celkom pokojne môže čítať naše podpisy a komentáre teraz? Teoreticky áno keď tu petíciu na VK objavil niekto z jeho ľudí!"
Emília Blážová


“Mňa nezaujíma, čo tam napísal pán Sulík. Viem, čo presadzujem a viem prečo to presadzujem. A pokiaľ tam pán Sulík napísal čokoľvek, neviem čo tam on rieši a ani to nechcem vedieť. Mňa sa to netýka. Ja som napísala rómsku reformu, ktorú v krátkom čase predstavíme.”
Lucia Nicholsonová, podpredsedníčka parlamentu (SaS)

"Celá politická garnitúra sa voči mne správa ako k persone non grata. Tu na konferencii sa dávajú dohromady ľudia, ktorí sa chcú vrátiť k poučeniam z 25. výročia a povedať si čo ďalej. Lebo znovu sme niekde, kedy treba veľmi zásadné zmeny. Ja o tých zmenách môžem otvoriť, ale nemusím ich urobiť. Únos je len konštrukcia novinárov. Treba hovoriť o právnom štáte v súvislosti s tým, čo urobila vláda, NR SR a Ústavný súd SR, ktorí zrušením amnestií hrubo pošliapali základné princípy právneho štátu. Akého činu som sa dopustil? Aké zneužitie tajnej služby? Kým? Ako? Kladiete mi hlúpe otázky.  Peniaze na vilu Elektra ? Bolo to predmetom vyšetrovania, všetko je vyriešené. Keď som si zobral pôžičku, bol som súkromná osoba. Túto otázku si riešte, čo ja s tým mám? Porušil som zákony tohto štátu? Ak áno, tak to dokazujte.“

Vladimír Mečiar
 


"Ktorý štát na svete nemá priamu leteckú linku Bratislava - Košice ?"
Andrej Danko