8. 4. 2019

Rádio Regina pripravuje novú reláciu, jej názov vymyslia poslucháči

Rádio Regina pripravuje novú reláciu, 
jej názov vymyslia poslucháči

Rádio Regina pripravuje novú reláciu pre mladých a pre všetkých a jeden z poslucháčov či divákov RTVS sa môže zapísať do rozhlasovej histórie ako autor jej názvu.
Súťaž o názov trvá do 23. apríla. Zapojiť sa do nej môže každý, kto na emailovú adresu nazov@rtvs.sk pošle svoje návrhy. Z nich päťčlenná rozhlasová porota vyberie ten, ktorý bude reprezentovať nový projekt Rádia Regina.
V relácii sa budú bez moralizovania rozoberať problémy, ktoré v súčasnosti najviac trápia mladých ľudí. Určená však bude aj tým, ktorí im chcú porozumieť, pomôcť či poradiť. Nebudú v nej chýbať ani témy späté s hudbou, street aktivitami, adrenalínom, zábava alebo príbehy inšpiratívnych ľudí. „Relácia bude aj o podpore talentov a ich motivácii, o prezentácii úspechov mladých autorov, ale budeme v nej tiež búrať rôzne mýty a tabu. Záujemcovia si ju budú môcť vypočuť nielen vo vysielaní Rádia Regina, ale i prostredníctvom podcastu,“ priblížila Mária Grebeňová Lacová, šéfdramaturgička Rádia Regina.
Viac informáciíje na https://reginazapad.rtvs.sk/clanky/kultura/188813/hladame-nazov-relacie-radia-regina-pre-mladych-a-pre-vsetkych