8. 11. 2019

VÝROKY TÝŽDŇA

VÝROKY TÝŽDŇA


 



„Každému normálne uvažujúcemu človeku, ktorý sleduje médiá a politiku, musí byť jasné, že tu vôbec nejde o moju osobu, ale o špinavú predvolebnú kampaň, v ktorej stará opozícia súperí o holé prežitie s tzv. novými opozičnými politikmi. Keďže parlamentné voľby sú predo dvermi a percentá sú neúprosné, tak jediným ich cieľom je šíriť nenávisť a očierňovať Smer.“
Martin Glváč

„Preferujem legálnych prisťahovalcov z Guiney alebo z Pobrežia Slonoviny namiesto ilegálnych ukrajinských alebo bulharských gangov.“
Emmanuel Macron



" Kruh sa uzatvára. Dnes mám narodeniny ale zároveń riešim záhadné veci, ktoré sa tu posledný týždeň dejú. Zrejme ma chcú v súčinnosti s Monikou Tódovou zavrieť.
Zaistenie sa malo odohrať na súde v Kauze Tiefenbach 29.10.2019, kde dorazila aj M. Tódová a pred ňou aj záhadné vozidlá, ktoré sa preukázali totožnosoťu k NAKA – vraj prišli pre mňa. Len náhoda chcela, že som v ten deň neprišiel a tak čakali márne ale následne všetko nabralo nečakaný spád a logiku. Osoby, ktorých som sa následne na mieste pýtal a udalosti z miesta potvrdili moju teóriu – Monika Tódová bola práva na miste čo to mala dokumentovať. Dnes ráno, 4.11.2019, o pár dni neskôr – na súde v kauze Kočner, Rusko a zmenky TV – Tódová kričala pred súdom aj na súde, že všetci v GINN sme nebezpeční, že ohrozujeme iných novinárov – kričala to potom, ako sa jej kolegyna opýtala čo robila na súde Tiefenbach dňa 29.10.2019 ked ani nevošla do vnútra… Otázka padla aj na meno Kostra, ktorý zrejme pracuje pre NAKU a zrejme udržiavajú intímny vzťah a cez ktorého prúdia informácie von. Tódoáv tam pokrikovala pred justičákom na kolegynu, aby sa vzdialila, že všetci sme nebezpeční a že nás všetkých pozatvárajú, alebo bude zákaz priblíženia sa k „novínárom“ a celá sa triasla… A v tom mi to došlo… aký bol jej úmysel s celým komandom z protizločineckej jednotky (potvrdili to svedkovia čo počuli rozhovor pri súde ako sa koordinujú)… môže byť, že ona a presstitúti podali na mńa trestné oznámenia a začali konanie o ktorom doteraz neviem a cieľom je moje odstavenia do volieb…. ani Prezídium PZ nereaguje už 2 týždne na moje opakované dotazy, aby som vedel, s kým môžem komunikovať v tejto veci, aby som mohol polícii alebo prokuratúre poskytnúť plnú súčinnosť…. A tak zisťujem aktívne ďalej a zdá sa, že chránená je znova iba Monika."
Martin Daňo

"HARABÍN,AKO UŽ ZISTILA AGENTÚRA, OPÄŤ KLAME. TENTOKRÁT Z NEZNALOSTI VECI
Ako zistili už agentúry na prieskum verejnej mienky, najviac lži vo svojich vyjadreniach prezentuje sud-ca naj-vyš-šie-ho sú-du Štefan Harabín.
Hovoriť nepravdy je zlé, ale hovoriť nepravdy z neznalosti veci, je ešte horšie, lebo človek ani nevie, že klame! To je aj prípad nášho Šte-fa-na.
Posledne sa obul do etnického symbolu, ktorý používa SNS na svojich bilbordoch. Vraj Morava nie je Orava a že vraj SNS používa na svojich bilbordoch moravské etnické vzory.
Pán sudca najvyššieho súdu, ktorý totálne zlyhal pre svoje ego v prezidentských voľbách a zabezpečil, že dnes máme v prezidentskom paláci niekoho, kto o Slovensku vie menej ako vzdelaný Zulukafer, sa zas blysol svojou nevedomosťou!
Predovšetkým tzv. moravský vzor je slovenským vzorom z Moravského Slovenska a zo západného Slovenska približne po Nitru. Veľmi zaujímavo ho opísal nemecký archeológ L. Zotz, ktorý okrem iného našiel aj moraviansku Venušu a držal ju až do začiatku 60. rokov minulého storočia. Počas svojich archeologických výskumov na okolí Piešťan popísal aj prastaré vzory malieb v dedinských chalupách, ktoré boli typické pre Slovákov od Brna až po Nitru. Podľa jeho názoru sa v nich odrážala prastará ikonografia z indoeurópskych čias, ktorá na ostatných územiach Európy už zanikla.
To, že sa táto maľba dodnes zachovala na Moravskom Slovensku (novodobý názov Slovácko) súvisí s tým, že v rámci Česka bolo Moravské Slovensko absolútnou perifériou a preto sa tam zachovali aj určité etnografické prvky, ktoré na západnom Slovensku ako najdôležitejšiemu centru Slovenska vrámci modernizácie behom 60. rokov minulého storočia nenávratne zanikli.
Milý Štefan, ako človek, ktorému si toho naklamal až-až, venuj sa svojím roz-sud-kom, a nechoď v korčuliach na lad ako tá povestná koza, lebo tam vypadáš trápne."
Anton Hrnko