18. 9. 2020

Niekoľko dôkazov o klamstvách pani Remišovej

          Niekoľko dôkazov o klamstvách 

              pani Remišovej


Prednedávnom si pani Remišová urobila tlačovku, na ktorej ukázala novinárom videá z povinnej publicity na podporu projektov informatizácie. A na tlačovke klamala, až sa jej z úst prášilo.

Klamstvo prvé:

Videá musia mať 100 000 videní, inak nám ich Európska komisia nepreplatí. Pravdu netreba hľadať komplikovaným spôsobom, je zverejnená v Centrálnom registri zmlúv. Zmluva https://www.crz.gov.sk/index.php?ID=4352427&l=sk (aby sa Vám to ľahšie hľadalo – príloha číslo 2, strana 3 a 4) totiž jasne hovorí iba o dvoch merateľných kritériách projektu: Počet spotov a počet mediálnych výstupov. O 100 000 videniach na sociálnych sieťach ani slovo. Pani Remišová si to vymyslela. A všetci jej to zhltli aj s navijakom.

Klamstvo druhé:

Pani Remišová tvrdí, že nie je pravda, že ona tie videá platila. Opäť klamala! Ak by si ktokoľvek pozrel zmluvu, podľa nej mala pani Remišová a jej ľudia možnosť spoty neprevziať vo verziách, ako boli dodané alebo ich dať prepracovať. Prebrala ich 24. apríla 2020 a faktúru za ne zaplatila 11. mája. Dôkaz je tu (posledný riadok, prvá strana): https://www.mirri.gov.sk/wp-content/uploads/2020/07/Uhraden%C3%A9-fak t%C3%BAry-za-obdobie-01.06.-30.06.2020.pdf

Klamstvo tretie:

Pani Remišová a jej ľudia dali pred tlačovkou videá zostrihať. Pani Remišová to v relácií na Telo odmietla, ale samozrejme, že mám aj dôkaz. V prípade, že médiá budú mať aj o tento dôkaz záujem, nemám problém ho novinárom ukázať.

Prosba na záver:

Týmto statusom chcem poprosiť najmä novinárov, ktorí chodia na tlačové konferencie najneschopnejšej ministerky v histórií všetkých slovenských vlád. Prosím, overujte si každé jej slovo, overujte si každú jej tlačovú správu, lebo pod rúškom pani transparentnej sa klamstvo stalo jej pracovnou metódou.