11. 10. 2020

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA


Reláciu vysiela TA3 v nedeľu 11. septembra od 11.00 h. 

Témy: Reformný plán obnovy. Epidemická  situácia a vplyv na ekonomiku SR. Pomoc v oblasti kultúry. Štrajková pohotovosť časti farmárov, pomoc agropotravinárskemu sektoru, európska poľnohospodárska politika. Vzťahy v koalícii a opozícii.

Hostia: 

Boris Kollár (Sme rodina), predseda NR SR, predseda strany,
Ján Mičovský (OĽANO), minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka,
Richard Takáč (Smer-SD), poslanec NR SR, podpredseda strany,
Ján Baránek, sociálny a politický analytik, Polis Slovakia.

Moderuje Norbert Dolinský.


O 5 minút 12 naživo v nedeľu 11. októbra od 11.55 h na Jednotke.

Hostia:

- podpredseda vlády a minister financií SR Eduard Heger (OĽaNO);
- predseda poslaneckého klubu v NR SR, predseda strany Smer-SD Robert Fico.

Témy:
Dosah koronakrízy na slovenskú ekonomiku a možnosti jej oživenia + rozsah a tempo ekonomickej pomoci najviac zasiahnutým odvetviam, resp. skupinám obyvateľstva.
Plán vlády na čerpanie prostriedkov z Fondu obnovy EÚ + vízia „Moderné a úspešné Slovensko“.

Reláciu moderuje Marek Makara.


 

 

V nedeľnom Na telo ponúkneme duel medzi exministerkou vnútra Denisou Sakovou (Hlas-SD) a podpredsedom parlamentu Jurajom Šeligom (Za ľudí). Už tento piatok sa uzavrie menoslov kandidátov na nového generálneho prokurátora a moderátor Michal Kovačič sa oboch politikov bude pýtať, kto by mal zasadnúť na čelo tejto inštitúcie. Rozoberieme ale aj ďalšiu dôležitú otázku, ktorá čaká na poslancov už onedlho - výber nového policajného prezidenta. Ten sa nakoniec uskutoční podľa pravidiel, ktorý pripravil rezort vnútra pod vedením Denisy Sakovej. A to napriek tomu, že terajšia koalícia chcela postupovať pôvodne iným spôsobom. S oboma hosťami sa však pozrieme aj na najnovší vývoj šírenia nového koronavírusu či tento týždeň predstavený plán obnovy, ktorý má dať odpoveď na to, ako chce vláda využiť miliardy eur z Európskej únie. 

Zvučka Na telo sa aj túto nedeľu, 11. októbra 2020, ozve v tradičnom vysielacom čase o 13:00 hod. na obrazovkách TV Markíza.