8. 11. 2021

Towercom naďalej ponúkne v rámci terestriálneho vysielania programy JOJ Group

 Towercom naďalej ponúkne v rámci 

 Towercom | PCDAYS Magazine

terestriálneho vysielania programy JOJ Group

 
Towercom naďalej ponúkne v rámci terestriálneho vysielania programy JOJ Group. Spoločnosti Towercom a Mac TV predĺžili zmluvu na obdobie nasledujúcich troch rokov, teda do konca roku 2024. Dohoda potvrdzuje podľa Towercomu relevanciu terestriálneho vysielania na Slovensku.

„Našou prioritou je, aby sme umožnili šírenie vysielania televíznych programov v rámci celého územia SR a sprostredkovali tak obľúbené relácie čo najširšiemu okruhu divákov. Veríme, že dohoda o predĺžení zmluvy medzi Mac TV a spoločnosťou Towercom o vysielaní celej programovej štruktúry skupiny staníc JOJ Group, vrátane JOJ Šport, poteší divákov. Stanica JOJ Šport bude minimálne do konca roka 2021 na Slovensku vysielaná zdarma v našej ponuke terestriálneho vysielania Voľná telka,“ oznámil generálny riaditeľ spoločnosti Towercom Rudolf Urbánek.

Towercom, a.s. patri k najvacsim spolocnostiam poskytujucim sluzby na telekomunikacnom trhu na Slovensku a je najvacsou spolocnostou v oblasti vysielania, ktora na tomto trhu posobi. Spolocnost je zamerana predovsetkym na poskytovanie sluzieb terestrialneho a satelitneho televizneho a rozhlasoveho vysielania na celom uzemi Slovenskej republiky a nadvazuje tak na viac nez 60-rocnu historiu poskytovania vysielacich sluzieb svojich predchodcov.

 

Zdroj: SITA