20. 4. 2018

Telkáč roka 2017

Telkáč roka 2017

V siedmom ročníku ankety Telkáč roka, prostredníctvom ktorej mohli diváci a diváčky oceniť svojich televíznych obľúbencov, opäť zvíťazili napríklad Vilo Rozboril, Adela Vinczeová či Ján Koleník. Všetci traja menovaní pritom zopakovali triumf z minulého roka.

Drevené sošky rozdali v jednom z bratislavských klubov pri príležitosti oslavy 10. narodenín internetového portálu Topky.sk. Na slávnosti sa pritom nezúčastnili len dvaja ocenení - najobľúbenejšia moderátorka Adela Vinczeová a najobľúbenejší herec Ján Koleník, ktorí si sošky nemohli prevziať pre pracovné povinnosti.

Medzi moderátormi zvíťazil spomínaný Vilo Rozboril. V ženskej hereckej kategórii uspela Zuzana Mauréry, medzi redaktormi a redaktorkami triumfovala Veronika Cifrová Ostrihoňová a najobľúbenejším vlogerom je Mako SK. Za najobľúbenejší slovenský seriál si ľudia v trojtýždňovom online hlasovaní zvolili Prázdniny, najobľúbenejšou spravodajskou alebo publicistickou reláciou sú Veľké noviny TV JOJ, najobľúbenejším televíznym programom je V siedmom nebi, najobľúbenejšou slovenskou televíznou stanicou TV JOJ a cenu pre najobľúbenejší slovenský kinofilm získal triler Čiara.

Výsledky ankety Telkáč roka 2017:

Najobľúbenejší moderátor: Vilo Rozboril
Najobľúbenejšia moderátorka: Adela Vinczeová
Najobľúbenejší herec: Ján Koleník
Najobľúbenejšia herečka: Zuzana Mauréry
Najobľúbenejší redaktor/Najobľúbenejšia redaktorka: Veronika Cifrová Ostrihoňová
Najobľúbenejší slovenský seriál: Prázdniny
Najobľúbenejšia spravodajská/publicistická relácia: Veľké noviny TV JOJ
Najobľúbenejší TV program: V siedmom nebi
Najobľúbenejší vloger: Mako SK
Najobľúbenejší slovenský kinofilm: Čiara
Najobľúbenejšia slovenská televízna stanica: TV JOJ

2018, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.