12. 9. 2018

Rádio_FM prináša ďalší hudobný tanečný večer

Rádio_FM prináša ďalší 

hudobný tanečný večer

O dobrú zábavu sa na poradí druhej Rádio_FM Night postará spíker Mizzi, ktorého poslucháči dobre poznajú z denného vysielania Rádia_FM. Po ňom odohrá svoj koncert kapela Talkshow a večer uzavrú DJ Bulp a Whithe.
„Rádio_FM Night je presne ten typ akcie, ktorý spája príjemné s užitočným. Tancovačku s dobrým lineupom a priamy kontakt s našimi poslucháčmi, ktorý je pre nás veľmi dôležitý,“ uviedla šéfdramaturgička Rádia_FM Janka Imrichová.
Marián Mitaš - Mizzi rozbiehal rádiové klubové noci Night_FM pred 12 rokmi. Známy je tiež z divadelných dosiek, televíznych obrazoviek a filmového plátna. Talkshow je štvorčlenná indie gitarová kapela z Prievidze a Bratislavy. Od vydania svojho druhého albumu Kunst sa objavila na najväčších festivaloch na Slovensku, v Čechách a Rakúsku. V máji vydala svoju prvú po slovensky spievanú nahrávku More času. Bulp je alter ego Sama Štefanca, mladého producenta elektronickej hudby. Vo svojich DJ setoch dynamicky prepája rôzne subžánre techna. Je držiteľom niekoľkých ocenení Radio_Head Awards – za objav roka, album roka a nahrávku roka. Producent melancholic ambient, future garage a techno trackov Whithe predstaví v piatok starostlivo vyselektovanú sadu temne ambientných skladieb. Okrem vlastných skladieb produkuje aj remixy známych i undergroundových interpretov. Na jar budúceho roka ho čaká už jeho tretie turné.