9. 11. 2018

Rádio_FM Night

Rádio_FM Night

V poradí tretia klubová výživa Rádia_FM bude mapovať viac ako 20 rokov štýlu, ktorý sa z undergroundového neba zniesol na momentálny vrchol záujmu. Zahrajú tí, bez ktorých by neexistoval, a tí, vďaka ktorým ho tu čaká lepšia budúcnosť. L Plus a Galagha & Gabanna odohrané roky počítajú v desiatkach, predstavovať ich by už mohlo pôsobiť snáď aj komicky. Ako ich doplnia súčasné vychádzajúce hviezdy Changing Faces a Kutlo&Jimmy Danger?



L Plus
Hudba od L Plus zaznela vo viacerých svetových uznávaných rádiách od BBC Radio 1Xtra cez Ministry of Sound až po KissFM, ako aj na prominentných YouTube kanáloch UKF či Liquicity. Jeho živé DJ mixy sú plné energie, sily a ťažkých basových liniek, ktoré spolu vytvárajú výnimočnú atmosféru.

Galagha&Gabanna
Otcovia slovenskej drum and bass scény, Galagha&Gabanna, toho spolu odohrali nespočetne veľa a poslucháčom Rádia_FM ich istotne netreba predstavovať. Vďaka ich hudbe boli parkety pravidelne rozbíjané už od 90. rokov a to nielen na Slovensku, ale i v zahraničí.

Changing Faces
Changing Faces odštartovala svoju kariéru pomerne sľubne. Značka UKF ju zaradila do rebríčka producentov, ktorých je v roku 2017 potrebné sledovať. Jej nadčasové melódie, uhladené beaty a hrejúce basy prilákali pozornosť vydavateľstiev ako Hospital, RAM, Med School, Pilot či Spearhead.

Kutlo &Jimmy Danger
Aj napriek svojmu nízkemu veku Kutlo produkuje skladby, ktoré si stihli vybudovať reputáciu u významných značiek ako NeurofunkGrid, Renegade Hardware and Mainframe. Zakladateľ labelu Audio Danger Records Jimmy Danger a jeho široký rozhľad ho predurčujú k tomu, aby v dvojici s Kutlom odohrali nezabudnuteľný set.