9. 11. 2018

Spravodajská televízia TA3 pripravuje počas komunálnych volieb špeciálne vysielanie


Spravodajská televízia TA3 pripravuje počas 
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt TA3
komunálnych volieb špeciálne vysielanie


V sobotu 10. novembra bude v priebehu dňa vo svojom spravodajstve informovať o priebehu volieb formou živých vstupov a reportáží z volebných miestností a zo Štátnej komisie pre voľby a kontrolu financovania politických strán.
Od 21.55 h začne TA3 vysielať špeciálne Volebné štúdio, ktoré bude prinášať priebežné neoficiálne výsledky komunálnych volieb z celého Slovenska. Moderátori Peter Bielik, Rastislav Iliev a Hana Džurná budú spolu so svojimi hosťami Václavom Hříchom z Agentúry AKO a Michalom Kaliňákom zo ZMOS prinášať a komentovať priebežné volebné výsledky. Naživo sa počas vysielania budú spájať s volebnými centrálami v krajských mestách. Špeciálne volebné štúdio bude televízia sa TA3 vysielať až do spočítania výsledkov zo všetkých krajských miest.
V nedeľu 11. novembra začne televízia TA3 vysielať mimoriadne už od 06.00 a od 09.00 h sa zo štúdia TA3 naživo spojíme s novozvolenými primátormi krajských miest.
Mimoriadne o 11.30 h sa bude v relácii V politike moderátor Peter Bielik venovať priebehu a výsledkom komunálnych volieb spolu s lídrami politických strán. V rámci relácie televízia prinesie naživo aj tlačovú besedu Štátnej komisie pre voľby a kontrolu financovania politických strán.