22. 9. 2019

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA


NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA



V nedeľu o 11:00 relácia V politike. 

Hostia: 
Gabriela Matečná (SNS), Ján Podmanický (Smer-SD), Milan Krajniak (Sme rodina), Radovan Baláž (SNS), Eduard Heger (OĽANO), Miroslav Beblavý (SPOLU-OD), Tomáš Drucker (Dobrá voľba).


O 5 minút 12 vysiela RTVS v nedeľu 22. septembra o 11.55 h na Jednotke.

Hostia:

poslanec NR SR Erik Tomáš (Smer-SD) a predseda strany, poslanec NR SR Igor Matovič (OĽaNO)

Témy: 

- aktuálny politický vývoj, preskupovanie síl, priority a podoby  
  politickej súťaže v najbližšom období; 
- opatrenia na zlepšenie životnej úrovne občanov aj v kontexte 
  aktuálneho ekonomického vývoja + príprava rozpočtu; 
- voľba kandidátov na ústavných sudcov – pozície strán.

Moderuje Marek Makara.



Na divákov TV Markíza čaká už túto nedeľu ďalší veľký politický duel. Moderátor Michal Kovačič v relácii Na telo privíta predsedu Progresívneho Slovenska Michala Trubana a podpredsedu vlády a Smeru-SD Richarda Rašiho.

Koalícia Progresívne Slovensko/SPOLU už túto sobotu predstaví svoj volebný program. S čím chce zabojovať o priazeň voličov? Čím sa chce od existujúcich politických strán odlíšiť a čím bude pripomínať “starých politikov”, ktorých chce vystriedať? Aj na túto tému sa bude Michal Kovačič rozprávať s Michalom Trubanom.

Preferencie Smeru-SD sa približne polroka pred parlamentnými voľbami pohybujú okolo 20-tich percent. Aj preto predseda strany Robert Fico naznačil, že nemusí stáť na čele volebnej kandidátky. Kto by ju mal viesť a kto by na nej naopak nemal vôbec byť? Ani týmto otázkami neunikne Richard Raši.

Divákom Na telo ako prvým predstavíme aj výsledky exkluzívneho prieskumu agentúry FOCUS pre TV Markíza. Ste zvedaví, kto je podľa najnovších zistení najpopulárnejším politikom Slovenska? Predbehla prezidentka Zuzana Čaputová v tomto rebríčku predsedu vlády Petra Pellegriniho? Sledujte v nedeľu, 22. septembra 2019, od 13:00 reláciu Na telo a dozviete sa..