10. 2. 2020

Rádio Expres pripravilo k voľbám debaty, prinesie aj volebný prieskum

Rádio Expres pripravilo k voľbám debaty,
  prinesie aj volebný prieskum

Rádio Expres pripravilo k tohtoročným parlamentným voľbám špeciálne projekty, prinesie aj volebný prieskum. TASR o tom informoval PR manažér rádia Igor Guttler.
Spravodajská redakcia Rádia Expres začne vysielať 11. februára Predvolebné debaty Braňa Závodského. Do štúdia prídu 12 lídri politických strán, ktorí majú podľa prieskumov nad tri percentá a šancu dostať sa do parlamentu, ako uviedol Guttler. Priblížil tiež, že každý pracovný deň privíta moderátor Braňo Závodský v štúdiu jedného lídra politickej strany. Poradie bude určené podľa preferencií z prieskumov.
Rádio pripravuje aj Najväčšiu predvolebnú debatu s Braňom Závodským a šéfredaktorkou Hospodárskych novín Marcelou Šimkovou. Debata sa uskutoční 24. februára v Bratislave. "Zúčastnia sa na nej volební lídri politických strán kandidujúcich do parlamentu, ktoré získali viac ako päť percent v rámci hornej hranice intervalu spoľahlivosti," povedal Guttler.
Počas volebnej noci prinesie Expres výsledky exit pollu na základe dohody s televíziou Markíza. "Po zatvorení volebných miestností Expres odštartuje Volebnú noc s Braňom Závodským. Spolu s hosťami, ktorými budú politológ Grigorij Mesežnikov a sociologička Iveta Radičová, bude spravodajský tím sledovať priebežné výsledky volieb až do spočítania všetkých hlasov," hovorí Guttler.
Prvá povolebná debata s Braňom Závodským zaznie v nedeľu (1. 3.) ráno po voľbách od 8.00 h do 10.00 h. Rádio Expres do nej pozve politikov víťazných strán, ktoré sa dostanú do parlamentu, ako uzavrel Guttler.



Copyright © TASR 2020