19. 3. 2020

Galavečer diváckej ankety OTO sa presúva

Galavečer diváckej ankety 
OTO sa presúva

Galavečer ankety Osobnosť televíznej obrazovky (OTO) sa neuskutoční v plánovanom termíne. RTVS jeho aktuálny 20. ročník mala vysielať v sobotu 4. apríla o 20:30. Pre zavedené preventívne opatrenia na spomalenie šírenia koronavírusu sa slávnostné vyhlásenie výsledkov zo strany organizátora posúva na najbližší možný termín.
OTO je anketa, v ktorej diváci raz ročne hlasujú o najobľúbenejších televíznych osobnostiach, programoch, hercoch, spevákov, skupinách a zabávačoch. Jej organizátorom je agentúra APA,
vyhlasovateľom týždenník PLUS 7 DNÍ a vysielateľom galavečera RTVS.
„V tejto situácii je dôležité ochrániť zdravie ľudí a vyvinúť maximálne úsilie na zamedzenie šírenia koronavírusu, preto považujeme posunutie vyhlásenia výsledkov za logický krok. O novom termíne vysielania galavečera budeme včas informovať,“ povedal televízny programový riaditeľ Marek Ťapák.
„Plne si uvedomujeme vážnosť aktuálnej situácie a napriek veľkému záujmu hlasujúcich sme nútení pristúpiť ku krokom smerujúcim k presunu galavečera,“ dodal riaditeľ vydavateľstva News and Media Holding Michal Teplica.
„O náhradnom termíne a mieste konania budeme divákov, reklamných a mediálnych partnerov včas informovať,“ avizovala Jana Prágerová, riaditeľka APA, organizátora ankety.
RTVS odvysiela v sobotu 4. apríla namiesto priameho prenosu galavečera OTO premiérové časti Záhady tela a Neskoro večer.

©2020, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.