17. 3. 2020

TV Markíza dnes prinesie ďalšiu mimoriadnu reláciu a prerušuje vysielanie seriálu Červené pásky

TV Markíza dnes prinesie ďalšiu mimoriadnu reláciu 


a prerušuje vysielanie seriálu  Červené pásky



Televízia Markíza aj dnes večer, v utorok 17. marca 2020, odvysiela so začiatkom o 20:30 ďalšiu mimoriadnu reláciu plnú dôležitých informácií v súvislosti so šíriacou sa pandémiou koronavírusu.

Moderátor Michal Kovačič sa o testoch aj liekoch na koronavírus bude rozprávať s vedcom Robertom Mistríkom, ako sú na tom lekárne a lekárnici divákom z prvej ruky povie šéf ich komory Ondrej Sukeľ. O tom, čo čaká školákov, prídu diskutovať odchádzajúca ministerka školstva Martina Lubyová aj budúci minister Branislav Gröhling. Akým spôsobom samosprávy pomôžu seniorom povedia bratislavský primátor Matúš Vallo a župani Milan Majerský a Juraj Droba.

V tejto súvislosti TV Markíza počnúc dneškom odsúva na neurčito ďalšie vysielanie nového seriálu Červené pásky, ktorý v utorkovom prime-time v nasledujúcich týždňoch nahradí repríza 1. série úspešného seriálu Sestričky.

„Našou súčasnou prioritou je spravodajské pokrytie krízy: Naši novinári divákov a internetových používateľov neustále informujú o všetkých aktuálnych udalostiach - nielen v rámci našich spravodajských a publicistických programov a na webových stránkach, ale aj prostredníctvom mimoriadnych spravodajských relácií v hlavnom vysielacom čase s hosťami, živými vstupmi a rozhovormi. Dúfame, že sa už čoskoro budeme môcť vrátiť k stabilnejšej programovej štruktúre a opäť začať vysielať všetky obľúbené programy, ako aj obnoviť pozastavené produkcie,“ povedal Matthias Settele, generálny riaditeľ skupiny Markíza.