19. 3. 2020

Špeciál Koronavírus: Mimoriadna relácia

Špeciál Koronavírus: 
Mimoriadna relácia



V dnešnom vydaní spravodajského špeciálu Koronavírus: Mimoriadna relácia, ktorý televízia Markíza odvysiela so začiatkom o 20:30, moderátorka Gabriela Kajtárová privíta Martina Smatanu, riaditeľa Inštitútu zdravotnej politiky Ministerstva zdravotníctva SR, s ktorým sa hlbšie pozrieme na modely týkajúce sa šírenia koronavírusu na našom území.


Spojíme sa aj s infektológom, prof. MUDr. Pavlom Jarčuškom, PhD. z Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach, a s MUDr. Ivanom Kocanom, PhD., pneumológom z Martina, ktorí nám porozprávajú, ako sú na tieto modely pripravené naše nemocnice.



Ako ovplyvňuje koronavírus naše partnerské vzťahy, vzťahy s našimi deťmi a ako si poradiť s úzkosťou a so strachom, aj keď sme úplne sami? O týchto témach sa porozprávame so psychológom. Takisto sa naživo spojíme s dvomi slovenskými rodinami a pozrieme sa, ako zvládajú situáciu doma s deťmi oni. Ako naďalej pracovať efektívne, keď vám šéf nariadil home office, nám vysvetlí Nikola Richterová, expertka z pracovného portálu Profesia.