25. 3. 2018

Diskusia o RTVS u pána poslanca

Diskusia o RTVS u pána poslanca




Katarina Brazdovicova Treba vymenit riaditela a povyhadzovat tych co nevedia co je to neutralnost, slovenska kultura a tradicie. A nech sa konecne prestane opicenim sukromnych televizi, ktore davaju primitivne programy a archivne americke filmy, nezmyselne dlhe primitivne telenovely. Chyba nam nasa ale prava kultura, cestopisy, prirodne a vedecke programy a bez reklam! Ak reklamy, tak presne urceny cas po programe.

Peter Papánek Pán poslanec verejnoprávna tv má svojho riaditeľa,ten sa zodpovedá nejakej inštitúcii za svoj rezort,tak kde je problém už mal,naklusať zodpovedať sa a poprípade vyvodiť dôsledky,načo čakáme?

Dajana Lovičková Pan Blaha...televizia toto robi dlhodobo. Cia je to chyba? Kto je vo vlade? Tento problem s rtvs nemusel byt, keby vlada od zaciatku dohliadala na uroven a nestrannost spravodajstva...hovori sa, ze koho chlieb jes, toho piesen spievas...koho chlieb jedia tieto kreatury v rtvs, ktore si hovoria novinari? Ako sa tam vobec mohli dostat?


Pavlina Suckova Fíha?!(!?teraz ste sa vzbudili?!?už mesiac o Tom píšem aj p.dankovi som písala aj ohľadom p.dana novinára že bmu zakazali vstup mať.rady!?!?Korda rodová tam môžu čo píšu bludyba p.dano nie?lebo píše pravdu!?!?


Daniel Kor V zivote nech sa nikto neopovazi schvalit naviac platby na RTVS ...
Vsak nič tam nejde poriadne. Sama sutaz a podobne co podporuje za bohovske platy s.r.o...čky nasrat im na ich programy...
Este by som znizil a dochodcom aby mali zadarmo že ich vobec pozeraju...


Pavlina Suckova Platiť by nam mali vsetky tv že ich pozerame?!!?


Daniela Lempelova je vela čo treba naprávat ale RTVS sa musí vyriešit ako priorita ,oni si myslia ked pozvali akože všetké politické strány že si splnili ulohu verejnoprávnosti,ked si ludia platia mali by dostat pravdivé informácie inak nepokoje neprestanu,ved sa robia aj dobre zákoni ale stále počuvame negatívne správy a ani sa ludom nečudujem že za svoje peniaze už niesu ochotný počuvat tie cigánstva


Rostislav Nemcek .. ako môže ísť RTVS proti SR ???.........prečo Médiá nahrávajú proti SR
???.....prečo neurobíte poriadky v RTVS???....načo sa vycakava???......vk

Jozef Gužmer Oli SK na toto iste upozornil pan Soukup na sukromnej televizii Barandov na adresu ceskej televizie.To ist pozorujem v nemeckej televizii -preto ich ludia zaradili medzi Lügenpresse ( klamajuce media) cize tuto tendenziu vidime po celej Europe a tiez v UK -BBC. Lavica nema v rukach take informacne media aby sa mohla branit fake news..

Jan Segeč Pán poslanec, máte 79 koaličných poslancov a ministra kultúry, tak zrušte koncesionárske poplatky za služby RTVS v neverejnom záujme. Takto dávame nedobrovoľne triednym nepriateľom po 4,64 eur každý mesiac. :/ :O To si chované liberálnych hadov, ktorí ...

Martin Chrvala A načo čakáte..už ich mali dávno prepustiť.

Miki Telehanic Lubo ,šak treba to riešiť ,z mimništrom kulturi

Ján Štubňa Nuž, ako sa u nás vraví : demokracia je pekná vec, ale od tatok po tatok......Na RTVS je už treba poriadnu metlu. Prekračujú všetky medze a často sú odpornejší a primitívnejší, ako súkromné hlásne trúby.

Justína Rabčanová-Uramová Pan Bláha a kto dosadil do RTVS toho blba Rezníka??? Pri všetkej úcte vy SMER ste zaň lobovali no tak sa Vám aj odvďačuje.... Moja rodina už mesiac nepozerá RTVS a tie jej klamstva...Toto čo sa teraz deje v RTVS je anarchia a pánu Rezníkovi sa to úplne ale úplne vymklo z rúk a redaktori si tam robia čo chcú a ako chcú...

Pavol Švantner Už minimálne od roku 2014 je to tak. Dobre, že ste si to všimli. Trochu neskoro, ale snáď s tým parlament niečo urobí, ak to nevie urobiť GR tejto slovutnej inštitúcie.

Viktor Ležanský Pán Blaha, plne súhlasím s každým vašim slovom. Je to naozaj strach a hrôza čo nám denno denne predvádza naša " verejnoprávna ". Ja sám osobne som si už niekoľko krát písal cez facebook s niekym v RTVS a tiež som spomínal práve pani Hanzelovú ako symbol argancie. Pod koho patrí rada pre kontrolu vysielania našich médii. Veď absolútne nič nerieši a nechá si vedenie robiť s týmito médiami čo chcú. Toto už naozaj nie je sranda, treba podniknúť jednoznačné a rázne kroky pre nápravu situácie.

Edita Edit Oláhová V rámci plurality názorov som si rada porovnávala kvalitu a objektivitu spravodajstva. V súčasnosti si niet z čoho vybrať. Verejnoprávna televízia sa stala handrou liberálnej pravice, ktorú predstavujú názory spomínaných redaktorov. Kde je nadstraníckosť, vážení páni a dáma?

Jarmila Dobáková Pan poslanec, je naozaj problem urobit v RTVS poriadok? Ved nazorova vyvazenost (koalicia-opozicia) sa da odsledovat na minutazi sprav o... Tak ako napr. pred volbami vystupenia jednotl. kandidatov. A na toto nepotrebujete menit zakony. Ked to ide so slovenskou muzikou, tak aj na toto staci nariadenie Rady pre transmisiu...
Len uz s tym, preboha, nieco robte!


Anton Bogačík Sledujem Strižinca a nechápem čo ten človiečik chce dokázať.A prečo ho platíme.Keby jemu blízki respondenti nesedeli na stoličkách,tak mám obavu že by niekam vliezol.Alebo už vliezol?

Lachim Acilachim Mala by tam prebehnúť tzv."deratizácia a odvšivenie",ako tomu bolo pred 20 rokmi po nástupe Dzurindu!Všetkých tých menovaných na 28 poschodie,spolu z neschopným Rezníkom!

Alojz Lehotský ... Ano pan Blaha v plnom rozsahu suhlasime, ale poukazujeme uz na to dlho.... Nadejali sme sa,ze pan Reznik to tam trochu priskripne, ale zda sa ze je uplne bezmocny alebo kope za nich?

Svetozár Dobra Som za kritiku oprávnenú Ale čo vystrája ten zaslintaný šušloš skáče do reči ten Matovičovec vymeniť aj Strižinca, Hanzelovú, A Kovačič to je bahno