17. 5. 2018

SLOVAK MEDIA NEWS

SLOVAK MEDIA NEWS

Dopyt po pôvodných seriáloch televízie JOJ v zahraničí naďalej rastie. Po úspechu v európskych krajinách tento rok predala JOJka rodinný seriál Divoké kone aj do Argentíny a momentálne zaznamenáva záujem amerického trhu o ďalšie formáty.
Aktuálne sa televízia JOJ prostredníctvom svojho partnera, spoločnosti Latin Media Corporation, tento týždeň zúčastňuje na medzinárodnom televíznom trhu LA Screenings v Los Angeles, kde prezentuje seriál ZOO pre záujemcov z Ameriky. Latin Media Corporation pripravuje do ponuky pre svojich klientov za oceánom tiež seriály 1890, Vlci či Pravá tvár.
Z portfólia JOJ Group sú v zahraničí úspešné už viaceré formáty vlastnej tvorby. Okrem Divokých koní (Argentína, Francúzsko, Maďarsko, Poľsko či Rumunsko) je záujem aj o kriminálku Za sklom, historickú detektívku 1890 (Česko) či komediálny seriál Prázdniny (Česko, Maďarsko).

2018, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.