6. 9. 2018

Nové tváre v šou Milujem Slovensko

Nové tváre v šou Milujem Slovensko



V jesennej ponuke RTVS sa opäť objaví aj najobľúbenejšia zábavná šou Milujem Slovensko. Na televíznych obrazovkách odštartuje 7. septembra s novými kapitánmi súťažiacich tímov, vynovenou scénou a dobre známym moderátorom Martinom Nikodýmom. V piatok večer 7. septembra nebude chýbať na televíznych obrazovkách obľúbená slepá mapa, jeho veličenstvo puk, narodeninové prekvapenie, dobrá hudba a sympatický moderátor Martin Nikodým, ktorý odštartuje spolu s novými kapitánmi už siedmu sezónu najsledovanejšieho zábavného programu RTVS Milujem Slovensko.

Pri výbere nových kapitánov tvorcovia programu Milujem Slovensko vsadili na nové mladé tváre. Jednou z nich je večne usmiaty herec, humorista a komik zo Žiliny Juraj Šoko Tabaček, ktorý už niekoľko rokov ľudí baví svojimi skvelými sólovými vystúpeniami po celom Slovensku. Okrem toho je súčasťou divadelno-improvizačnej skupiny troch hercov "3T" alebo "Tri Tvorivé Tvory".

Jeho súperkou bude hviezda prešovského Divadla Jonáša Záborského - herečka Stanislava Kašperová, ktorá si už získala priazeň divákov na východe Slovenska. Rodáčka z Rimavskej Soboty v sebe nezaprie temperament a pozitívnu energiu, ktorú vie rozdať nielen na divadelných doskách. Už niekoľko rokov ako sestrička Vydarená aktívne pracuje pre projekt OZ Červený nos – Clowndoctors. Diváci RTVS si ju môžu pamätať aj ako hlavnú postavu filmu Ľúbi neľúbi, ktorý vznikol na motívy románu Jane Austenovej v rámci cyklu Nesmrteľní. Nová dvojica Juraj a Stanka sú veľmi dobrými kamarátmi zo štúdia na Akadémii umení v Banskej Bystrici, kde núdza o zábavu určite nebola.

„Milujem Slovensko je divácky veľmi obľúbený zábavný program už niekoľko sezón. V nových častiach sme sa rozhodli dať šancu mladým talentovaným ľudom. Vybrali sme si skvelého komika Juraja Šoka Tabačeka a populárnu herečku z prešovského divadla Stanku Kašperovú. Pevne veríme, že mladí kapitáni vytvoria skvelú atmosféru v televíznom štúdiu, ktorá sa prenesie aj na televízne obrazovky,“ uviedol programový riaditeľ RTVS Marek Ťapák. Divákov čaká aj upravená scéna televízneho štúdia, ktorá okrem iného ponúkne nové možnosti kapele Milujem Slovensko Band a jej slávnym slovenským hitom.

Program Milujem Slovensko sa vysiela na obrazovkách Jednotky RTVS od apríla 2013. V roku 2013 dosahovali v priemere premiérové časti v skupine divákov 12+ podiel na trhu 17,1%, na jeseň 2014 to bolo 20,9%, na jeseň 2015 sa zvýšil na 23,6%, na jeseň 2016 sa trhový podiel v priemere vyšplhal na 29,7 % a vlani na 20,3%.


©2018, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané