24. 6. 2020

V RTVS prichádza od 1. júla k niekoľkým personálnym zmenám

V RTVS prichádza od 1. júla 
k niekoľkým personálnym zmenám

V Rozhlase a televízii Slovenska (RTVS) prichádza od 1. júla k niekoľkým personálnym zmenám. Intendantom televíznej programovej služby Jednotka sa stane Vincent Štofaník, súčasná hovorkyňa RTVS Erika Rusnáková bude od júla viesť odbor online spravodajstva na sekcii nových médií a novou vedúcou odboru komunikácie a zároveň hovorkyňou RTVS bude Andrea Pivarčiová. TASR o tom informoval PR manažér RTVS Filip Púchovský.
Ďalej spresnil, že Vincent Štofaník má vyše dvadsaťročné skúsenosti z pôsobenia v médiách, pracoval na rôznych pozíciách v súkromnej aj verejnoprávnej televízii a štyri roky bol programovým riaditeľom Slovenského rozhlasu.
"Rovnako dve desaťročia pôsobí v médiách na rôznych pozíciách Erika Rusnáková, z toho takmer desať rokov bola redaktorkou a istý čas zástupkyňou vedúcej domáceho spravodajstva TASR," uviedol Púchovský.
Andrea Pivarčiová pracuje v oblasti komunikácie a PR od roku 2004. Počas tohto obdobia bola podľa Púchovského špecialistkou internej a externej komunikácie, hovorkyňou Slovenskej pošty, Úradu pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou a naposledy Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR.


Copyright © TASR 2020